Kültür kursları başlıyor 

Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Kursları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 2018-2019 Eğitim ve Öğretim

Çerkezköy 20.10.2018 14:22:00 0
Kültür kursları başlıyor 

Çerkezköy Belediyesinin Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi, Bağlık Mahalle Evi ve Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda 8 branşta verilecek olan Kültür ve Sanat Kursları başlıyor. 

 

437 VATANDAŞ KAYIT YAPTIRDI

 

Çerkezköy Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi işbirliği ile düzenleyeceği Kültür ve Sanat Kurslarının 20 Ekim itibariyle başlayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kültür-Sanat kurslarımızın 2018-2019 döneminde düzenlenecek olan kurslara toplam 437 vatandaşımız kayıt yaptırdı. Kurs merkezlerimizin sayısını 5’e çıkararak, kurslarımızı vatandaşlarımızın ayağına kadar götürüyoruz. Belediyemiz tarafından 2018-2019 döneminde Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Gitar, Çini, Satranç, Türk Sanat Müziği, Pilates-Step-Aerobik ve Rölyef olmak üzere 8 branşta kurs açtık” diye konuştu. 

 

6 MART’TA SONA ERECEK

 

Belediyenin açtığı kursların eğitimlerinin yıl boyunca Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi, Bağlık Mahalle Evi ve Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda verileceğini kaydeden Akay “ Kültür ve Sanat kurslarımız her yıl giderek artan katılımla devam ediyor. Yeni dönemde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 8 branşta açtığımız kültür ve sanat kurslarımız 6 Mart Çarşamba günü sona erecek” dedi. 

 

SERTİFİKA VERİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi işbirliği ile düzenleyeceği Kültür ve Sanat Kurslarının nerelerde verileceği ile ilgili de bilgiler veren Akay “ Veliköy Mahalle Evimizde Bağlama, Gitar ve Rölyef kursları verilecek. Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezimizde Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Gitar ve Bilgisayar kursları verilecek. Bağlık Mahalle Evimizde Bağlama, Gitar ve Basit İğne Teknikleri; Belediye Hizmet Binamızda ise Satranç kursu verilecek. Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezimizde ise Bağlama, Gitar, Çini, Türk Sanat Müziği, Ebru ve Pilates-Step-Aerobik kursları verilecek. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi işbirliği ile düzenlediğimiz kültür sanat kurslarında başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Kurs Bitime Belgesi verilecek. Tüm kurslarımız alanında uzman eğitmenler tarafından verilecektir. Bu vesile ile şimdiden kültür ve sanat kurslarımıza katılacak olan vatandaşlarımıza başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. 
 

Haber/Hilal ÇARIKÇA


0282 726 91 91
0282 747 65 10