Yılmaz muhtarları yemekte ağırladı

Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, düzenlediği akşam yemeği programında muhtarları ağırladı. Programda tüm muhtarların gününü kutlayan Yılmaz, 2019 yerel seçimlerinde AK Part

Kapaklı 21.10.2018 21:34:00 0
Yılmaz muhtarları yemekte ağırladı

 

Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, düzenlediği akşam yemeği programında muhtarları ağırladı.Programda tüm muhtarların gününü kutlayan Yılmaz “Muhtarlar günü dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz ve geleneksel hale getirdiğimiz yemek programımıza hepiniz hoş geldiniz. Yerel siyasetin kılcal damarları, devletin halktaki temsilcileri ve halkın devletteki temsilcileri muhtarlarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum. Bizleri kırmayıp bu toplantımıza icabet eden tüm muhtarlarımıza ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Mevcut yerel yönetimler önemini bilmese de ben muhtarlarımızın önemli olduğunu düşünüyorum. ‘’ dedi.

 

“EL ELE GÖTÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”

 

2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kapaklı’da aday adayı olacağını kaydeden Yılmaz “Diğer siyasi partilerde Aday Adaylığı süreci başladı. Adalet ve Kalkınma Partisi ile diğer partilerden ise resmi bir açıklama gelmedi. Aldığım duyumlara göre Kasım ayının başı itibariyle istifalar ve aday adaylığı süreci başlayacak. Tabi resmi takvim başlamadan aday adaylığımı açıklamanın çok doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü partimiz, açıkladığı kriterler ve belli sistemler dahilinde bir yol haritası belirleyecekler ve biz de o yol haritasına uyacağız. Yine de yaklaşık 10 yıldır bir fiil sokaktayız, çalışıyoruz. Partimizin aday adaylığı süreci açıldığı takdirde başvurumuzu yapacağız ondan sonra da kamuoyu ile birlikte bir aday açıklaması yapacağım. Epey bir süredir çalıştığımız için kamuoyunun kendisi de aday adayı olacağımı biliyor. Bu konuyu teşkilatımızın diğer kademeleri ile birlikte de istişare ettik. Ben partimle birlikte yerel anlamda vatandaşlara hizmet etmek istiyorum. İnşallah bunu da partimizin bayrağını belediyenin çatısında dalgalandırarak gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımızda bir sürü aday adayı arkadaşımız olacaktır. Biz onlarla bu süreci el ele götürmeyi düşünüyoruz”ifadelerini kullandı.

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

 

Yılmaz ‘’Cumhurbaşkanımız ve partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde aday kriterlerini açıkladı. Zaten bu profilde bir aday adayı olduğumu düşündüğüm için bu sürece dahil oluyorum. Eğer tevazu sahibi, halkın içerisinde, halkın derdi ile dertlenen ve bütünleşen bir aday profilinde olmadığımı düşünsem aday adaylığımı açıklamam. Çünkü ben partimin kazanması yönünde hareket eden bir teşkilatçı ruhuna sahibim. Önümüzdeki süreçte de Reis’in açıkladığı kriterlerin üzerime giyebileceğim bir ceket gibi oturduğu görülecektir”dedi. Yemeğin ardından Yılmaz, günün anlam ve önemine ilişkin plaketi Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı Seçkin Dilsiz'e taktim etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10