Erkılınç'tan Akgün'e ziyaret

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Erkılınç, dün Muhtarlar Günü dolayısıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün

Çerkezköy 22.10.2018 19:19:00 0
Erkılınç

Eşi Ayşe Erkılınç ile birlikte Akgün’ü ziyaret eden Yılmaz Erkılınç muhtarların mahalledeki demokrasinin olduğu kadar ülkedeki demokrasinin gelişiminde de rollerinin büyük olduğunun altını çizerek “Her yerel seçimde halk hem belediye başkanını hem de yerel hizmetin ilk basamağı olan muhtarlarını birlikte seçer. Bu seçimde de birkaç seçimi geride bırakmış olan kıymetli muhtarlarımız yeniden seçilecekler. Biz de onlarla birlikte çalışacak olan siyasiler olarak seçilmemiz durumunda muhtarları tıpkı bir fahri meclis üyesi gibi addedip mahallenin ve mahallelinin sorunlarının çözümünde ilk muhatap olarak göreceğiz. Bu vesile ile Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün’ün nezdinde ilçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum. Bizim gibi çıkacakları hizmet yolunda başarılar diliyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Günün anlamına binaen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, her gün büyümekte olan Çerkezköy’ün gelişimine ve demokrasinin renklerine yarışa girerek katkı sağladığı için kendisine başarılar diledi.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10