Çerkezgücüspor'dan altı gollü galibiyet

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezgücüspor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor 4.hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın b

23.10.2018 15:54:00 0
Çerkezgücüspor

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda Çerkezköy derbisinde Çerkezgücüspor Çerkezköy 1923 Gençlikspor’a yarım düzine gol attı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya Çerkezgücüspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Çerkezgücüspor ilerleyen bölümlere doğru Tamer’in ayağından bulduğu golle öne geçti. Çok rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezgücüspor ilerleyen bölümlere doğru Aykut ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. 1923 Çerkezköy Gençlikspor ise Çerkezgücüspor karşısında varlık gösteremedi. İlk devrenin son dakikalarında Taşkın ile bir gol daha bulan Çerkezgücüspor karşılaşmanın ilk devresini 3-0’lık üstünlük ile tamamladı.

 

ALTI GOLLE KAZANDI

 

İkinci devrede de hırslı ve istekli futbolunu sürdüren Çerkezgücüspor sağlı sollu ataklarla rakibini bunalttı. Sinan ile bir gol daha bularak farkı dörde çıkartan Çerkezgücüspor kalan dakikalarda oyunu rölantiye aldı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor farkı indirmek için geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemezken, Çerkezgücüspor Sinan ile bir gol daha bularak skoru 5-0 yaptı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren Çerkezgücüspor tecrübeli oyuncusu Hasan Barut ile skoru 6-0 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında konuk ekip Çerkezköy 1923 Gençlikspor şeref sayısını bularak farkı beşe indirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezgücüspor’un 6-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezgücüspor bu galibiyet ile puanını yedi yaparak üçüncü sıradaki yerini korurken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise dördüncü maçından da puan çıkartamadı.

 

TEBRİK ETTİ

 

Takımın Kulüp Başkanı ve kaptanı olan Hasan Barut maçın ardından galibiyeti değerlendirdi. Zirvede önemli bir galibiyet aldıklarını kaydeden Barut “ Oyuncu kardeşlerimizi galibiyet ve güzel oyundan dolayı tebrik ediyorum. Diğer kalan maçlarımızda aynı mücadele ve iyi oyunu devam ettirip hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10