''Yeşil alanlar Çerkezköy  için çok önemli''

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından il genelinde yapılan çalışmaları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, incelemeler kapsamında ÇerkezkÃ

Tekirdağ 25.10.2018 15:09:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından il genelinde yapılan çalışmaları inceledi.  Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da sürdürülen altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyen Albayrak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemeler sırasında Tekirdağ Büyükşehir Beledisi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de hazır bulundu.   

 

SÜLEYMANPAŞA’DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, silindir ile sıkıştırılmış beton (SSB) yol uygulamasının ardından başlattığı yol zemininde mukavemeti arttıran ve modern bir teknik olan kireç stabilizasyonu çalışmalarını Hürriyet ve Gündoğdu mahallelerine bağlı Merkez Caddesi, Soğancılar Caddesi ve 57.Alay Caddesinde sürdürüyor.

 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, alt yapı ve üst yapı çalışmaları kapsamında  Süleymanpaşa’ya bağlı Hürriyet ve Gündoğdu Mahallelerinde Merkez Caddesi, Soğancılar Caddesi ve 57.Alay Caddesindeki kireç stabilizasyonu ile altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceledi. Çalışmalarda gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi alan Albayrak, yol yapım faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ifade ederek, kısa sürede tamamlanması için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edeceğini kaydetti.

 

ÇORLU RAHAT NEFES ALACAK

 

Süleymanpaşa’nın ardından Çorlu’yu ziyaret eden Albayrak, Cumhuriyet Bulvarı ve İsmet Paşa Bulvarında devam eden yol yapım çalışmalarını incelemesinin ardından  Zübeyde Hanım Parkı 2. Etap çalışmalarını inceledi.  Çalışmalarda gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi alan Albayrak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek; "Üstyapı çalışmalarımızda sona yaklaştık. İhtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Park ve yeşil alan çalışmalarımızda hâlihazırda devam ediyor. Oyun grupları ve spor alanları ile Çorlu rahat nefes alacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

 

ÇERKEZKÖYLÜ VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

 

Albayrak inceleme ziyaretleri kapsamında Çerkezköy’de incelemelerde bulundu. İlk olarak Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan Çorlu Caddesi, Eren Caddesi ve Millet Caddesi’nde tamamlanan silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) yol çalışmalarını inceleYEN Albayrak ardından Cengiz Topel Caddesi’ndeki sıcak asfalt serim çalışmasını ve Namık Kemal Bulvarındaki tretuvar çalışmalarını inceledi.  Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Kent Park 2. Etap çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Albayrak, "Yeşil alanlar Çerkezköy ilçemiz için çok önemli. Biz de bu konuda üzerimize düşeni yerine getirmek adına gayret gösteriyoruz. Kent Park tüm Çerkezköylü vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

ALBAYRAK, VATANDAŞLARLA DA BİR ARAYA GELDİ

 

Çerkezköy’ün ardından Kapaklı’da incelemelerde bulunan Albayrak Çeken Caddesi’nde uygulanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarını ve ilçeye bağlı Bahçeağıl ve Uzunhacı mahalleleri arasında uygulanan kireç stabilizasyonu ile silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarını inceledi. Çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Albayrak, vatandaşlarla da bir araya gelerek çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi.

 

ALBAYRAK MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

 

Son olarak Saray ilçesini ziyaret eden Başkan Albayrak, burada Vize Caddesi ile Murat Giray Caddesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlatılan üstyapı çalışmalarını inceledi. Her iki caddede de zemin iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Saray ilçesine bağlı Karabürçek ve Yuvalı mahalleleri arasında uygulanan silindirle sıkıştırılmış beton çalışmalarını da inceleyen Başkan Albayrak, devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağı bilgisini verdi. Karabürçek Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Albayrak, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

 

TEKİRDAĞ İÇİN MESAİ MEFHUMU GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞIYORUZ

 

Tekirdağ'ın dört bir yanında, aralıksız bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Albayrak,  ‘’Görev süremizin başından bu yana daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Halkımızın bize verdiği yetkiyi son ana dek en verimli şekilde kullanabilmek için bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her şey Tekirdağ için. Yapılan hizmet ve yatırımlar tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10