Kazanan dostluk oldu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  Çorlu ve Çerkezköy'de görev yapan basın mensuplarıyla ikinci kez dostluk maçında buluştu. Beraberliğin pekiÅ

25.10.2018 17:26:00 0
Kazanan dostluk oldu

Çerkezköy ve Çorlu’da görev yapan basın mensupları ve belediye personeli dostluk maçında karşı karşıya gelirken, karşılaşmada Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da ter döktü.

 

İLK MAÇI ÇORLU KAZANMIŞTI

 

24 Temmuz Basın Bayramında Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarıyla futbol oynayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay karşılaşmanın ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a ‘Başkanım hazır mısın?” sözüyle gönderme yapmış, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’ta Akay’a ‘Kampa girdik, hazırız’ paylaşımı ile cevap vermişti. Ağustos ayında Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmayı Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un takımı 10-4 kazanmıştı.

 

BAŞKAN AKAY YILDIZLAŞTI

 

Çorlu Şehir Stadyumunda önceki akşam oynanan rövanş maçı öncesinde her iki takım örnek bir dostluk sergileyerek birbirlerine başarılar diledi. Maça iyi başlayan Çorlu basını ilk dakikalarda kaydettiği golle öne geçti. Çabuk toparlanan Çerkezköy basını ilerleyen bölümlere doğru oyunda ağırlığını hissettirerek üst üste goller buldu. İlk devresi Çerkezköy basının 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Çerkezköy basını üst üste beş gol bularak karşılaşmadan da 8-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından dostluk kazanırken, iki takım oyuncuları da birbirlerini teker teker tebrik etti. Karşılaşmada beş gol atan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yıldızlaştı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Karşılaşmanın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay rövanşı farklı skor ile kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Akay “ Çorlu’da ki basın mensuplarıyla bugün rövanş maçında karşı karşıya geldik. İlk maçtan birkaç takviye ile maça iyi başladık ve rahat bir galibiyet aldık. Bugün bizleri Çorlu’da ağırlayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve basın mensuplarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10