Çerkezköy modern yaşam alanına kavuşacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Kent Park 2. Etap çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başka

Çerkezköy 25.10.2018 17:57:00 0
Çerkezköy modern yaşam alanına kavuşacak

Akay, Çerkezköy Kaymakamlığı arkasında bulunan yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda Kent Park 1. Etap çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek; “Akabinde Atatürk Viyadüğü’nün diğer tarafında bulunan 35 bin metrekarelik alanda 2. Etap çalışmalarına başlanıldı. 1. Etap çalışmaları tamamlanan Kent Park, vatandaşlarımızın boş zamanlarında gönüllerince vakit geçirdikleri, yürüyüş ve spor yaptıkları ve sosyalleştikleri bir modern yaşam alanı haline geldi” sözlerine yer verdi.

 

YAKLAŞIK 11 MİLYON TL MALİYETLİ

 

Akay, Çerkezköy Kent Park 2. Etap projesi yaklaşık 11 milyon TL maliyetli. Kent Park 2. Etap projesi içinde kuru havuz, çocuk oyun alanları, açık hava gösteri alanları, kaykay pisti, spor sahaları, engelsiz temalı park alanı, koşu yolu, bisiklet yolu, restoran, cafe, satış büfeleri, köprü aydınlatması, kent mobilyaları ve WC yer alıyor. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması ve Kent Park’ın ikinci kısmının da vatandaşlarımızın kullanımına açılması planlanıyor” dedi.

 

ASTSUBAY LOJMANLARININ GİRİŞ KAPISI DA DEĞİŞTİRİLDİ

 

Kent Park alanı içinde yer alan Astsubay Lojmanlarının giriş kapısının Çerkezköy Belediyesi tarafından değiştirildiğini de belirten Akay, “Böylelikle geniş bir alanı Kent Park projesine dahil ettik. Ayrıca Atatürk Viyadüğü bitiminden Kent Park alanına ulaşımın sağlanabilmesi için bir merdiven yapmayı da planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10