Gazilerden teşekkür ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığının organizasyonu ile Ankara'ya giden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilciliği üyeleri CHP İlçe Teşkilatına teşekkür ziy

Çerkezköy 25.10.2018 19:15:00 0
Gazilerden teşekkür ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği Üyeleri, 24 Haziran seçim sürecinde derneği ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in davetinin üzerine Ankara’ya giderek çeşitli ziyaretlerde bulunmuştu. Ankara’da Anıtkabir ziyaretinin ardından gaziler Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Tekirdağ milletvekilleriyle bir araya gelmişti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler dün CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaretten ötürü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gazilere teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Engin Camcı “24 Haziran seçimleri sürecinde Tekirdağ milletvekilimiz Candan Yüceer gazilerimizi Ankara’ya davet etmişti. Bizde İlçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları olarak gazilerimizi Ankara’ya götürdük. Anıtkabir’i gezdikten sonra TBMM’nin her yerini gezdirdik. Kendileri ile yaptığımız yolculuktan mutlu olduk ve gururluyuz. Anılarını otobüste kendilerinden bire bir dinleyerek o anı yaşadık” diye konuştu.

 

VEKİLİMİZ BİZİ DAVET ETMİŞTİ

 

Ankara’ya gitmelerinde sponsor olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Teşkilatına teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan“ Gazilere sahip çıktılar. 24 Haziran seçim sürecinde vekilimiz bize ‘Ankara’ya gelin. Orada sizleri ağırlayalım’ demişti. Son olarak gaziler gününde görüştüğümüz vekilimiz bizleri tekrar davet etti. CHP ilçe Teşkilatı güzel bir organizasyon gerçekleştirerek bizleri Ankara’ya götürdü. Kendilerine bizleri iyi ağırladıkları için teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan günün anısına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı’ya plaket takdim etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10