''Eğitim yaşamla bağ kurmanın en önemli yoludur''

Tekirdağ Önder Çiftçi Kadın Kolları Yardımlaşma Derneği Başkanı Bahar Yarapsanlı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay'a ziyar

Tekirdağ 25.10.2018 19:19:00 0

Tekirdağ Önder Çiftçi Kadın Kolları Yardımlaşma Derneği Başkanı Bahar Yarapsanlı ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Yarapsanlı; ‘’Eğitim yaşamla bağ kurmanın en önemli yoludur felsefesiyle 2015 yılında kurulan derneğimizin çalışmaları arasında, bölgemizde eğitim ve çiftçi kadın sorunlarının çözümüne yönelik somut projeler oluşturmak, resmi ve özel kuruluşlarla işbirliği yapmak gibi etkinlikler bulunmaktadır. Derneğimiz eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak amacı ile kuruluştan itibaren maddi imkânları kısıtlı fakat başarılı öğrencilere de burs vermektedir. Yardım toplama faaliyetleri, kurs, seminer, konferans, panel, sosyal ve kültürel etkinliklerle üyelerimizin bu tür faaliyetlerden yararlanmalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

İNANCIMIZ TAM

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Günay,“Öncelikle Dernek Başkanı Bahar Yarapsanlı nezdinde tüm dernek yetkilileri ve üyelerini yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Kuruluş amacı, misyonu ve vizyonu ile derneğinizin şehrimize ve bölgemize katkı sağladığı ve bundan sonra da sağlayacağına olan inancımız tamdır. Tekirdağ TSO olarak işbirliği potansiyelimizi arttırmak ve geliştirmek üzere kurum olarak hazır olduğumuzu ifade ediyor, nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10