"Çay Saati Sohbetleri" başladı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Çay Saati Sohbetleri" buluşmaları kapsamında, Çorlu'da ulusal ve yerel medya organlarında görev yapan basın mensupları ile Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi Ten

Çorlu 26.10.2018 15:09:00 0
"Çay Saati Sohbetleri" başladı

İlki düzenlenen "Çay Saati Sohbetleri" buluşması kapsamında basın mensupları ile Sarıkurt, Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları hakkında basın mensuplarını bilgilendirmesinin ardından soruları cevapladı.

 

ÇAĞDAŞ BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Değerlendirmelerde bulunan Sarıkurt, mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütleriyle sürekli olarak istişare halinde olduklarını ifade ederek; "Çorlu'muza dair görüş ve önerilerin değerlendirildiği ve ilkini siz değerli basın mensuplarımızla gerçekleştirdiğimiz "Çay Saati Sohbetleri" buluşmalarımızı bundan sonra esnaflarımızla, iş insanlarımızla ve halkımızla da devam ettireceğiz. Çorlu'muzu daha yaşanılır, daha çağdaş bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi, ortak değerimiz Çorlu'muz için hep birlikte, el ele vererek daha güzel şeyler üretecek ve biz olunca başaracağız." dedi.

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10