Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye Çorlu TSO da destek verdi

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 81 il ve 160 ilçede bulunan oda ve borsalar ile birlikte hayata geçirdiği "Enflasyonla Topyekûn Mücadele" kampanyas

Çorlu 2.11.2018 17:09:00 0
Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye Çorlu TSO da destek verdi

Hükümet tarafından enflasyonla mücadele programı kapsamında ülke genelinde başlatılan ‘İndirim Kampanyası’nda Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası da yer aldı. Konu ilgili açıklama yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Enflasyonla Mücadele Programının son derece önemli   olduğunu ve Çorlu TSO olarak  kampanyayı desteklediklerini ifade etti.

 

ÜYELERİMİZE İNDİRİM SAĞLAYACAĞIZ

 

TOBB ve Odalar-Borsaların, her milli konuda olduğu gibi bu konuda da ülke çapında ortak bir dayanışma içerisinde olduğunu dile getiren Volkan; ‘’81 il ve 160 ilçede odalarımız ve borsalarımız enflasyonla mücadeleyi sahiplenmekte ve firmalarımızın en geniş şekilde katılımı için çalışmalar başlatmıştır. Bizler de  Odamız olarak kampanyaya dahil olup, 2018 yılı hizmetler tarifesindeki Odamızın belirleyebildiği kalemlerde üyelerimize indirim sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

EN AZ YÜZDE 10'LUK İNDİRİMLER OLDUKÇA  ÖNEMLİ

 

İzzet Volkan, iş dünyasının önünde en büyük engellerin başında fiyat istikrarsızlığı bulunduğunu belirterek; “Enflasyonun etkilediği ürünlere uygulanacak en az yüzde 10'luk indirimler oldukça  önemlidir. Firmalarımızın üretim maliyetlerini düşüren ve işletmelere finansmana erişim kolaylığı sağlayan uygulamalar piyasalara moral ve motivasyon sağlamaktadır. Çorlu iş dünyamızın ve üyelerimizin gerçekleştireceği indirimlerle söz konusu kampanyaya en yüksek düzeyde katkı sağlayacaklarına yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10