Kapaklı Meclisi 13 gündem maddesini görüşecek

Kapaklı Belediye Meclisi Kasım  ayı olağan toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapılacak. Pazartesi günü saat 14:00'da belediye meclis salonunda yapılacak ol

Kapaklı 4.11.2018 16:28:00 0
Kapaklı Meclisi 13 gündem maddesini görüşecek

Kapaklı Belediye Meclisi Kasım  ayı olağan toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında pazartesi günü saat 14:00’da belediye meclis salonunda yapılacak.

 

13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLECEK

 

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunulması ile başlayacak olan toplantıda 13 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından İmar Komisyonuna havale edilen konular görüşülecek.             

 

KAMYONET ALIMI KONUSU GÖRÜŞÜLECEK  


Kapaklı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan hisse satışı  konulu yazının görüşülmesi ile başlayacak olan gündem maddeleri Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan Kamyonet Alımı  konulu yazının görüşülmesi ile devam edecek.

 

BOŞ KADRO DEĞİŞİKLİĞİ GÖRŞÜLECEK

 

Kapaklı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim  Müdürlüğü tarafından sunulan Sözleşmeli Personel Disiplin Yönetmeliği  Değişikliği konulu yazısının görüşülerek karara bağlanmasının ardından Kapaklı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim  Müdürlüğü tarafından sunulan Boş Kadro Değişikliği konulu yazısının görüşülerek karara bağlanacak. Daha sonra Kapaklı  Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan hisse satışı  konulu yazıların görüşülerek karara bağlanmasının ardından Kapaklı  Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı Karaağaç Mahallesi ve Fatih Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama imar Plan Değişikliği  konulu yazısı ile Kapaklı Yanıkağıl Mahallesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve  1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği  konulu yazı görüşülerek karara bağlanacak.

 

KREDİ KULLANILMASI KONULU YAZI GÖRÜŞÜLECEK

 

Tekirdağ Valiliği Kadastro Müdürlüğü tarafından sunulan Bilirkişi  Seçimi  konulu yazının görüşülerek karara bağlanmasının ardından Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler  Müdürlüğü tarafından sunulan parka isim verilmesi konulu yazısının görüşülerek karara bağlanacak. Daha sonra Kapaklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan Aktarma  konulu yazısının görüşülerek karara bağlanmasının ardından Kapaklı  Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan Ambulans Talebi konulu yazısı görüşülerek karara bağlanacak. Son olarak Kapaklı  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan kredi kullanılması  konulu yazısı görüşülerek karara bağlanacak.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10