Uzunköprüspor'a mağlup olduk

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 6.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde Uzunköprüspor'a konuk etti .Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan temsilcimiz 1911 Ã?

5.11.2018 14:15:00 0
Uzunköprüspor

Pazar günü saat 15.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip 1911 Çerkezköy Doğanspor Sedat Çolak, Hilmican Taşdemir, Mesut Salmaz, Halim Mert, Uğurkan Durman, Burak Dost, Utku Demirel, Uğur Yankıdemir, Zeki Sinan Akkoyun, Hakan Tice ve Pule Fransis Maraısane ilk on biri ile başlarken, konuk ekip Uzunköprüspor ise, Ömer Faruk Yağcı, Oğuzhan Korkmaz, Ali Berkin Şenol, Melih Küçük, Emrah Kaya, Yunus Emre Kabak, Muhsin Erözkan, Mbaye Cane Diouf, Sinan Biter, Anıl Dilaver ve Mert Erçakır kadrosu ile çıktı.

 

UZUNKÖPRÜSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Güzel bir zeminde oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlerleyen bölümlere doğru 1911 Çerkezköy Doğanspor kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışırken, Uzunköprüspor ise organize ataklarla galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında Oğuzhan’ın pasıyla hareketlenen Mert yerden sert bir vuruş gerçekleştirerek takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi Uzunköprüspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü mağlubiyet ile kapatan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci devreye de tutuk başladı. Rakibi karşısında yaptığı oyuncu değişiklikleriyle oyunda hakimiyeti eline almaya çalışan 1911 Çerkezköy Doğanspor Furkan ve Hakan ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren konuk ekip Uzunköprüspor 79’uncu dakikada farkı ikiye çıkardı. Hızlı çıkan Uzunköprüspor’da topla buluşan Mustafa Toprak sağ çaprazdan sert ve düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımının ikinci golünü attı.

 

DÖRT PUANDA KALDIK

 

Gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan 1911 Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda varlık gösteremedi. 85’inci dakikada Melih Küçük ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Rakibinin on kişi kalmasıyla rahat oyununu sürdüren Uzunköprüspor karşılaşmadan da 2-0 galibiyet ile ayrılmasını bildi. 1911 Çerkezköy Doğanspor dört puanda kalırken, Uzunköprüspor ise puanını 9 yaparak sekizinci sıraya kadar yükseldi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10