"Üreten belediyecilik diyerek yola çıktık"

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarından Engin Memiş dün Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililere projelerini anlattı. Üreten bel

Tekirdağ 7.11.2018 17:07:00 0

Dün saat 15.30’da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatına gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Engin Memiş İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Engin Memiş’e başarılar dileyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “ Aday adaylığı sürecinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden aday adaylığını açıklayan isimler ilçe teşkilatımıza gelerek kendilerini tanıtıp projelerini anlatıyorlar. Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

 

“ÜRETEN BELEDİYECİLİK DİYEREK YOLA ÇIKTIK”

 

Tekirdağ’a dört yaşında geldiğini ve aslen Bayburt’lu olduğunu kaydeden CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Engin Memiş “ 2004 yıllında CHP’ye üye oldum. 2005-2007 yılları arasında il teşkilatında yer aldım. Belediye Başkanlarının yüzde 70’i benim mesleğim ile alakalıdır. Aday olma sebebim ise budur. Alt yapıya, üst yapıya bakıldığı zaman bu işlerin yüzde 70’si müteahhitlik ile alakalıdır. Hal bu olunca da bizim işimiz diyerek sahaya indik. Tekirdağ’ın her ilçesinde göz alıcı projelere imza attık. Tekirdağ’ı bir numara yapmak için ve diğer illerin Tekirdağ’ı örnek alması için bu çalışacağız. Üreten belediyecilik diyerek yola çıktık” diye konuştu.

 

“ÜRETMEK ŞARTTIR”

 

Tekirdağ’a tesisler kurarak zirveye çıkartmak için göreve talip olduklarını kaydeden Memiş “ Göreve geldiğimiz takdirde her ilçeye birer üretim tesisi kuracağız. Bu projelerle belediyeye de gelir kaynakları gelecektir. Ayçiçeği ile övünen memleketimizde bununla alakalı hiçbir faaliyet yoktur. Yağ fabrikasını hayata geçirdiğimiz takdirde oradan gelecek gelir ile bir kısmı belediyeye bir kısmı da spora destek olabilir. Sporu canlandırmak ve işsizliği indirmek için üretmek şarttır. Kısacası her şeyin başında üretmek vardır. Biz buna bu pencereden bakıyoruz. Üretmeden hazır bütçe ile bir yere kadar gidebilirsiniz. Ürettiğiniz zaman çok büyük projelere de imza atma şansımız da olacaktır. Tekirdağ ve ilçelerinde güzel projelere imza attık. Çerkezköy’deki 29 Ekim Spor Kompleksinin müteahhitlik işini biz yaptık” dedi.

 

“YENİ PROJELERİMİZ VAR”

 

Yerel seçim çalışmalarının iyi gittiğini kaydeden CHP İlçe Başkanı Engin Camcı “ İlçe örgütü olarak çalışıyoruz. Süreç başladı ve aday adaylarımız çıktı. Üç belediye başkan aday adayımız ve dokuz belediye meclis üyesi aday adayımız var. Aday belli olduktan sonra meclis üyesi aday adayı sayısı artacaktır. Bir önceki dönem Vahap Akay ile yakaladığımız başarıyı 31 Mart’ta da yakalayacağımıza inanıyoruz. Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay Çerkezköy’e çok güzel hizmetler yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Projelerimiz son aşamada. İki önemli projemiz var. Onlarda ortaya çıktıktan sonra halkımızın karşısına alnımızın akıyla çıkacağız. Seçimlere dört ay bir süre olmasına rağmen biz sandık görevlilerimizi bile belirledik” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10