Rotary'den anlamlı etkinlik 

Çerkezköy Rotary Kulübü yönetimi ve üyeleri, 2420. Bölge Rotary Organizasyonu ve Ataşehir Rotary Kulübü'nün katkılarıyla "Atamıza Gidiyoruz" projesi kapsamında bin 500 öğrenci ile Ank

Çerkezköy 8.11.2018 12:48:00 0
 Rotary

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Rotary Kulüp 2018-19 dönem Başkanı Eczacı Sibel Yılmaz “ 14’üncüsü düzenlenen etkinlikte 7, 8 ve 9’uncu sınıflarda okuyan başarılı fakat maddi imkanları yetersiz öğrencilerimizi Ankara’ya götürdük. Daha önce Ankara'yı ve Anıtkabir'i ziyaret etmemiş Çerkezköy’den 40 toplam bin 500 öğrencinin bulunduğu kafile, organizasyon sayesinde Ulu Önder’i kabri başında ziyaret etme imkanı buldu” dedi.

 

AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Anıtkabir ziyaretinin ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bilim ve Teknoloji müzesini de ziyaret ettiklerini sözlerine ekleyen Sibel Yılmaz “ Bizimle birlikte olan bölge görevlilerimizle, başkanlarımızla, eşlerimizle seyahat boyunca hayatımızı kolaylaştıran dostlarımızla birlikte Ankara’yı dolaştık. Her zaman olduğu gibi bizim yanımızda olan, bizden desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür ediyoruz. Etkinlik kapsamında öğrenciler duygularını ifade eden kompozisyonlar yazdılar.Uluslararası Rotary çocuk felcini tamamen ortadan kaldırmaya yönelik dünya çapında gerçekleştirdiği aşılama faaliyetleri, anne-çocuk sağlığını destekleme, temiz su kaynakları yaratma, hastalıklarla mücadele, eğitime destek kampanyaları ve dünya barışına katkı sağlayıcı faaliyetleri ile aktif olan bir sivil toplum kuruluşu olarak tanınıyor” dedi. 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10