'Şehirden Köye Dönüş' projesi sürüyor

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan,  'Şehirden Köye Dönüş' projesi kapsamında 13 Haziran'da temeli atılan Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi kaba inşaatının tamamlanma

Marmara Ereğlisi 9.11.2018 14:08:00 0

Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi’nin yaklaşık 2 Milyon TL yatırım bedeli olduğunu kaydeden Uyan, ‘’Kültür Merkezi içerisinde sağlık merkezi, muhtarlık, nikâh salonu, düğün salonu, kafeterya, teras katı ve çok amaçlı salon olmak üzere mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı. Çok amaçlı Kültür Merkezinde yürütülen çalışmalar kapsamında kısa süre içerisinde kaba inşaat tamamlanma aşamasına gelindi ve çatı yapım işlemlerine geçildi’’ dedi. 

 

TÜM YERLEŞİM YERLERİMİZİN GELİŞMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ

 

Başkan Uyan, merkezin mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandığını ifade ederek; “İlimizin büyükşehir statünse kavuşmasıyla köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirledik. İhtiyaçlarımız arasında en önemlisi olan kültür saraylarının temellerini attık. Kısa bir sürede kaba inşaatımızda tamamlanma aşamasına gelindi. İnşaatımız çatı yapımının ardından tamamlanacak. Çeşmeli ve Türkmenli Mahallelerimizde temeli atılan Kültür Merkezlerimizle ilçemizin ve köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim yerlerimizin gelişmesini sağlayacağız. “dedi. 
 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10