24 okula kitap dağıtacaklar 

Çerkezköy İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Çerkezköy Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulunun kütüphanelerine Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed

Çerkezköy 9.11.2018 18:39:00 0
24 okula kitap dağıtacaklar 

Çerkezköy Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen dini kitapların dağıtımı programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı ve okul yönetimi katıldı. 

 

24 OKULA VERİLECEK”

 

Programda konuşan İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı “ Sayın Kaymakamımızın oluru ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte bu projeyi geliştirdik. Okullarımızın bazı ihtiyaçlarına destek yapma gayretini sürdürüyoruz. 19 Kasım Peygamber Efendimizin doğum haftasının yaklaşmasına istinaden 24 ortaokul ve lisemizin kütüphanelerinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı eserlerinin mevcut olmadığı için o eserleri bu kütüphanelerimize kazandırmak istedik. Bu çalışmalarımızı vatandaşlarımızın katkılarıyla yaptık” dedi. 

 

“BU KİTAPLARI OKUYUN”

 

24 okulun her birine 200’e yakın kitap verileceğini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “ Bize düşen ise okuyacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Peygamber Efendimizin doğum yılının yaklaşmasına istinaden İlçe Müftülümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortak projesi ile bu kitapları 24 okulun zengin kütüphanelerine dağıtılıyor. Zaman içinde de dağıtım devam edecektir. Vatandaşlarımız gönüllü olarak kampanyaya destek vererek sizlere kadar ulaştırdılar. Bu kitaplar okumak içindir. Sizlere de düşen görev okumaktır” dedi. 
 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10