BAL'da 8.hafta heyecanı

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 8 hafta Pazar günü oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Edirnespor'a konuk olurken, lider Mod

9.11.2018 11:00:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Edirnespor ile mücadele edecek.

 

EDİRNESPOR İLE OYNAYACAĞIZ

 

Geçtiğimiz hafta evinde Uzunköprüspor’a mağlup olarak alt sıralardan kurtulamayan 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Edirnespor’a konuk olacak. Edirne 25 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı İlkay Selçik yönetecek. Selçik’in yardımcılıklarını ise Muharrem Güzel, Muhammet Furkan Kaya ve Volkan Gündoğdu yapacak.

 

PUAN İSTİYORUZ

 

1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticileri Edirnespor deplasmanından puan yada puanlarla dönmek istediklerini kaydederek “ Ligde zor günler geçiriyoruz. Geçtiğimiz hafta evimizde Uzunköprüspor’a mağlup olarak taraftarımızı üzdük. Bu hafta ise deplasmanda Edirnespor’a konuk oluyoruz. Rakibimizden puan yada puanlar almayı hedefliyoruz” dedi.

 

LİDER EVİNDE

 

Haftaya 17 puanla ilk sırada giren Modafenspor ise evinde 11 puanlı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk edecek. Alemdağ Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılamayı Serhat Tan yönetecek. Tan’ın yardımcılıklarını ise İbrahim Tokuç, Burak Canbulat, Fikret Hakan Abay yapacak.

 

ÇORLU GALİBİYET İSTİYOR

 

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Çorluspor 1947 evinde Uzunköprüspor ile karşı karşıya gelecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda seyircisiz olarak oynanacak olan karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Volkan Kırbaş, Eray Karmil, Furkan Kocayıldız ve Levent Gümüşdere hakem triosu yönetecek. Tekirdağspor evinde Biga Adaspor ile mücadele edecek. Tekirdağspor’un ligde dokuz puanı bulunurken, Adaspor’un ise 11 puanı bulunuyor. Umutcan Bayram, Erken Erzen, Ali Gün ve Enes Akmeşe’nin yöneteceği karşılaşma Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda saat 14.00’de oynanacak.

 

KARTAL DEPLASMANDA

 

15 puanla ikinci sırada bulunan Kartalspor ise deplasmanda dokuz puanla sekizinci sırada bulunan Çanakkale Dardanelspor’a konuk olacak. Pazar günü Çanakkale 18 Mart Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı ise Mustafa Yerli yönetirken, yardımcılıklarını Süleyman Öztürk, Tolga Okumuş ve Fatih Sayar yapacak. 14 puanla üçüncü sırada bulunan Yeşilköysopr ise evinde puansız İstasyonspor ile mücadele edecek. Pazar günü saat 15.00’de Bakırköy Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı Özgür Köse, Emrah Gülhan, Arzu Gürgün ve Mustafa Gökhan Keskin yönetecek. Dokuz puanla on birinci sırada bulunan Kavaklıspor ise 10 puanla yedinci sırada bulunan Bigaspor ile karşı karşıya gelecek. Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak karşılaşmayı Taner Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Betül Nur Yılmaz, Ozan Gürleyük ve Oğuzhan Talha Karakuş yapacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10