"Kapaklı halkının hizmetkarı olacağım"

2014'te Ak Parti'den Kapaklı Belediye başkan adayı olan Ömer Karadeniz ve 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde aday adaylığını açıklayan Ömer Karadeniz" Kapaklı'da kimsesizlerin kim

Kapaklı 10.11.2018 16:16:00 0

2019 yerel seçimleri öncesi AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan aday adaylığı için ilk başvuruyu 2014 yılında partiden Kapaklı Belediye Başkan adayı olan Ömer Karadeniz yaptı.

 

“AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

 

Dün saat 14.00’de parti binasında gerçekleştirilen aday adaylık açıklamasına çok sayıda partili katıldı. Programda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin“ Hareketli bir aday adaylık süreci yaşıyoruz. İnşallah 31 Mart tarihinde AK Partinin bayrağını hep beraber sizlerin desteği ile Kapaklı AK hizmete tanıştıracağız. Bu onuru ve gururu hep beraber yaşayacağız” diye konuştu.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Ak Parti de 5 Kasım’da aday adaylık sürecinin başladığını kaydeden Salih Bezgin “ Pazartesi günü mesai bitimine kadar aday adaylık süreci tamamlanacak. Genel merkez sitesi üzerinden bu güne kadar AK Parti’den beş tane adayımız aday adaylık başvurusu yapmıştır. İnternet üzerinden başvuru yapan adaylarımızda başvurularını yaptıktan sonra partimize gelip burada evraklarını kontrol ettirdikten sonra ıslak imza ile kendisine takdim etmemiz gerekiyor. Ömer Karadeniz kardeşimize öncelikle hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hangi adayımıza hayırlı olacaksa arkasında dimdik durup beraberinde Ak parti hizmetini Kapaklı’ya getireceğimize inanıyorum” açıklamasında bulundu.

 

“KAPAKLI BUNU HAK ETMİYOR”

 

AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin’e aday adaylığı için başvurusunu teslim eden Karadeniz “Kıymetli dava arkadaşlarım, her doğan gün yeni haberin müjdecisidir. Bugün yeni bir gündür. Şuandan itibaren yerel seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Bu sürecin Kapaklımıza, halkımıza ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Kapaklı üç dönemdir plansız, projesiz ve vizyonsuz bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmektedir. Bu anlayış Kapaklının ufkunu daraltmış, geleceğini karartmıştır. Kapaklı güzel ülkemizin yedi coğrafi bölgesinden gelen insanların kardeşçe bir arada yaşadığı bir ilçemizdir. Kapaklı, nüfus bakımından bir çokilimizden büyük olmasına rağmen maalesef alt ve üst yapı yetersizlikleri nedeniyle şehir görüntüsünden çok uzak, köylerden daha geri bir durumdadır. Kapaklı’nın durumu içler acısıdır. Kapaklı’da ulaşım, yol, spor tesisi, sosyal tesisler, yeşil alan, park, bahçe, vatandaşların rahatlıkla gezip dolaşacağı yollar ve caddeler, meydanı yok. Kapaklı içinde bulunduğu bu durumu hak etmiyor. Bütün bu nedenlerden dolayı Kapaklı, AK bir irade bekliyor, Ak bir belediyecilik bekliyor” diye konuştu.

 

“BEKLENTİMİZ HAKKIN VE HALKIN RIZASIDIR”

 

Karadeniz “ 31 Mart’ta Kapaklı Belediyesine AK Parti bayrağımızı dikmeye hazır mısınız? Kapaklı Belediyesini genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmeye hazır mısınız? Şartlar ne olursa olsun bu dönem Kapaklı Belediyesine AK Parti Bayrağını dikeceğiz. Bunun için ümit varım bu yüzden Belediye Başkanlığına talibim. Hiçbir zaman ümitsiz olmayın, inanmak başarmanın yarısıdır. İnanıyoruz ve başaracağız. Kapaklı Belediye Başkanlığına talip olurken, şahsi hırslarımızı tatmin etmek, makam mevki kapmak için değil, Kapaklı’ya hizmetkar olmak için yola çıktık. Millete hizmetkar olmak bizim için payelerin en yükseğidir. Siyasetteki amacımız hizmet, beklentimiz ise hakkın ve halkın rızasıdır” dedi.

 

“SESSİZ YIĞINLARIN SESİ OLACAĞIM”

 

Kapaklı halkına seslenen Karadeniz “ Bu göreve talip olduğumdan dolayı, hiç kimsenin endişe duymasına ve kaygılanmasına gerek yok. Toplumun hiçbir kesimiyle, hiçbir zümreyle, hiçbir meslek grubuyla bir kavgam olmadı ve olamaz. Ben hiçbir kimsenin adamı değilim, hiçbir grubun, zümrenin, bölgenin adamı olmadım, olmayacağım. Kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olacağım. Bütün Kapaklı halkının hizmetkarı olacağım. Sevgili yol arkadaşlarım, Kapaklı’da daha en güzel çiçek açmadı, en güzel şiir yazılmadı ve resim de yapılmadı. Daha güzel ve daha Ak bir Kapaklı’da yaşamak üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum” açıklamasında bulundu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10