''Tek derdimiz AK bayrağı dikmek''

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Yıldız basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Dün saat 10:00'da Pera Pastaneleri'nde düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy ve Kapaklıâ

Çerkezköy 12.11.2018 17:01:00 0

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na yaptığını anımsatan Yıldız; ‘’ Bu bir hizmet sevdası. Çerkezköy’e ben ne yapabilirimin kavgası. Bizler Çerkezköy’e çok şey katacağımızı biliyor ve buna inanıyoruz. Kızılpınar, Veliköy, Cumhuriyet Mah., İstasyon Mah.,Fatih Mah, Bağlık Mah., Gazi Mustafa Kemal Paşa Mah., Gazi Osmanpaşa Mah., Fevzipaşa Mah. ve Yıldırım Beyazıt Mah. İle Çerkezköy’ün her sokağını, her noktasını milim milim arşınlayacağız. Projelerimiz var, Projelerimiz sadece Çerkezköy’e değil bölgeye değer katan projeler olacak. İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Hangi sorunun nasıl bertaraf edilmesi gerektiğiyle alakalı fikirlerimiz var. Mevlam nasip eyler bu adaylık bizlere verilirse, projelerimizle alakalı daha detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız’’ dedi.

 

‘’ARTIK ÇERKEZKÖY VAR, ÇERKEZKÖY’LÜMÜZ VAR’’

 

Çalışacaklarını ve Emek vereceklerini kaydeden Yıldız; ‘’AK Parti’li olmak bunu gerektirir. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli olarak kullandığı Şeyh Edebali’nin ‘ İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ düsturunu kendimize yol edineceğiz. Bizler de Çerkezköy’lü hemşerilerimizin sorunlarına çare, sevinçlerine ortak, üzüntülerinde yanlarında olacağız. Çünkü artık Çerkezköy var, Çerkezköy’lümüz var’’ dedi. 

 

DAVAMIZIN PEŞİNDEN KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Tek dertlerinin Tekirdağ’a ve Çerkezköy’e AK Bayrağı dikmek olduğunu kaydeden Yıldız; ‘’Aday kim olursa olsun biz AK Neferler davamızın peşinden koşmaya devam edeceğiz. Adayımız için çalışıp, kendimiz için ne düşündüysek onun için de aynı düşüncelere sahip olacağız’’ dedi.

Haber: Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10