Kardeş okul projesi sürüyor

Romanya'nın Köstence şehrinde eğitim veren Mircea cel Bătrân National College yetkilileri  'Avrupa Birliği ve Kardeş Okul' çalışmaları projesi kapsamında Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Ana

Çerkezköy 13.11.2018 15:19:00 0
Kardeş okul projesi sürüyor

İlk olarak Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan’ı makamında ziyaret eden Mircea cel Bătrân National College yetkilileri, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.  Okulu gezen heyet Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal’dan okul hakkında bilgi aldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Ziyarette bulunan, Mircea cel Bătrân National College Müdürü Vasile Nicoara, Okul Proje Koordinatörü Steluta Andrei ve Nicolae Damu, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni çok beğendiğini ifade ederek başarılar diledi.

 

ORTAK PROJE YAPMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ

 

Mircea cel Bătrân National College hakkında bilgi veren Okul Müdürü Vasile Nicoara, okullarının kendi ülkelerinde yılın okulu seçildiğini ayrıca NASA ile ortak projeler yürüttüklerini belirterek; Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ de gerek kampüs alanı, gerekse modern sınıf ve laboratuarlarıyla göz dolduruyor.  Ortak proje yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10