Kapaklıspor Saray'dan eli boş döndü

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Saray Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyamayan Kapaklıspor ilk devre kalesinde

19.11.2018 17:01:00 0
Kapaklıspor Saray

Son haftalarda inişli çıkışlı bir performans sergileyen Kapaklıspor hafta sonunda Saray Belediyespor deplasmanından eli boş döndü.

 

SARAY BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü Saray Sahası’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlerleyen bölümlere doğru oyundan hakimiyeti eline alan Saray Belediyespor 13’üncü dakikada golü buldu. Sol kanattan gelişen Saray Belediyespor atağında topla buluşan Bahadır Aydınoğlu düzgün bir vuruş gerçekleştirerek ev sahibi ekibi öne geçirdi. Gelen golle birlikte moral bulan ev sahibi ekip ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Kapaklıspor ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Sağlı sollu ataklarını hızlandıran Kapaklıspor geliştirdiği ataklarda Saray Belediyespor savunmasını geçemedi. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında Saray Belediyespor ikinci golü buldu. Bahadır’ın kullandığı serbest vuruşta Kapaklıspor defansının hatasını iyi değerlendiren Onur kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Saray Belediyespor’un ikinci golünü attı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Saray Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

İlk devreyi iki farklı mağlubiyet ile kapatan Kapaklıspor ikinci devreye iyi başlamasına rağmen istediği pozisyonları bulamadı. Kontrollü oyununu sürdüren ev sahibi ekip skorun vermiş olduğu rahatlık ile kontradan üçüncü golü aradı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerin de ise günün en çalışkan isimlerinden Bahadır Aydınoğlu ile Kapaklıspor’adn Sacko kırmızı kart görerek takımlarını birer kişi eksik bıraktı. Her iki takımında skoru değiştirmek için geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Saray Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla puanını 16’ya yükselten Saray Belediyespor Kapaklıspor’u yakalarken, liderle arasındaki puan farkını da 4’e indirdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10