Heyelan paniğe neden oldu

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Üründül Sokak'ta yaşanan heyelan mahallede paniğe neden oldu. İddialara göre aşırı yağışlardan dolayı fore kazıklarında kırılma yaşanmasıyla birlikte

Çerkezköy 19.11.2018 17:20:00 0
Heyelan paniğe neden oldu

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Üründül Sokakta bulunan arazide meydana gelen heyelan, arazinin yanında bulunan evde yaşayanlarda tedirginliğe yol açtı. 

 

AĞAÇLAR DEVRİLDİ

 

İstasyon Mahallesi Üründül Sokak No: 44’te temeli atılan inşaatın yanında bulunan alanda aşırı yağıştan dolayı dikilen fore kazıklarının kayarak yıkılması sonucu heyelan yaşandı. Deprem olduğunu sanan ve panik yaşayan apartman sakinleri ise durumu hemen yetkililere bildirdi. Heyelan nedeniyle arazide bulunan birçok ağaç devrilirken, Tekirdağ Büyükşehir ve Çerkezköy Belediyesi yetkilileri çevrede güvenlik önlemi aldılar.

 

“FORE KAZIKLARI PATLAMIŞ”

 

Yaşanan olayla ilgili açıklamada bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Bizim Belediye olarak fore kazık çalışması yaptığım ızyerde sorun yok. Üründül sokakta bulanan bir inşaatı durdurduk ve fore kazık çalışması yapmasını söyledik. Fore kazıkları yaptı ancak yağışa bağlı olarak bir taraftan patlama yaşanmış” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10