Yeni partinin Eyüp mitingine davet etti

Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Metin Yaşar yaptığı yazılı açıklamada Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan liderliğinde kurulacak olan partinin ilk mitingini 24 Kasım Cumartesi günü

Çerkezköy 20.11.2018 14:32:00 0
Yeni partinin Eyüp mitingine davet etti

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Metin Yaşar“ Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan liderliğinde kurulacak olan partimizin hazırlık çalışmaları tamamlamış olup,"Bir çiçekle bahar olmaz, ancak her bahar bir çiçekle başlar" anlayışıyla

1969 yılında tüm insanlığın kurtuluşu için yola çıkan "Baharı başlatan çiçek" Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın milli görüş hareketine ikinci baharını yaşatmak, milletimizin ve yedi milyar insanın kurtuluşunu ve selametini temin etmek için yola çıkacak kutlu kervanın müjdesini başta Çerkezköy’ümüz olmak üzere,milletimize, İslam Alemi'ne ve tüm insanlığa veriyoruz..Elhamdülillah..

Milletimizin tarihi, inancı ve ruh kökünün doğal bir sonu olan milli görüş zihniyetini ve hareketini hakkıyla temsil etmek, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedeflerine ulaşmak için, 23 Kasım Cuma günü Ankara Hacı Bayram'ı Veli' Camiinde Cuma namazı sonrası siyasi partimizin kuruluşunu milletimiz ile beraber gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

MİTİNGE DAVET ETTİ

 

Yeni siyasi partinin ilk mitinginin 24 Kasım Cumartesi günü saat 13:30’da Eyüp’te yapılacağını kaydeden Yaşar “ Tüm ezilenlere ve mazlumlara umut olmak için, kaba kuvvetin değil, hakkın üstün tutulduğu bir dünya için başlattığımız kutlu yürüyüşümüzün tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile 23 Kasım Cuma günü kurulacak olan yeni siyasi partimizin ilk mitingi olan Eyüp mitingini 24 Kasım Cumartesi günü saat: 13:30’da Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın teşrifleri ile İstanbul Eyüp meydanında gerçekleştireceğiz. Gerçekleşecek olan bu mitingimize büyük katılım gerçekleştirecek olan Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği olarak tüm Çerkezköylü hemşerilerimizi mitingimize davet ediyoruz. Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği olarak, Atatürk İlkokulu karşısında bulunan teşkilat binamızın önünden Cumartesi günü saat: 09:30’da araçlar hareket edecektir. Partimizin ve Milli Görüş'ün ikinci 40.yıl hareketinin, başta Çerkezköy’ümüz olmak üzere, milletimize, devletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyor, ,tüm Çerkezköylü hemşerilerimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10