Üniversite öğrencileri minikleri unutmadı

Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Hicran Özlem Ilgın önderliğinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü üyesi öğrencilerin 4 yıldan bu yana yürüttüğü kampany

Marmara Ereğlisi 21.11.2018 14:44:00 0
Üniversite öğrencileri minikleri unutmadı

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü üyesi öğrenciler Bursa Belenören'e bağlı Baraklı İlköğretim, Gelemiç İlköğretim ve Sorgun İlköğretim'deki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladı. Öğrenciler, Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen araçla paketleri okullara götürüp teslim etti.

 

DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu (MYO) gönüllü öğrencilerimizin başlattığı kampanyaya bizler de belediye olarak ulaşım desteğinde bulunduk ve gönüllü gençlerimizin ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmasını sağladık. Gönüllü olarak yola çıkan gençlerimizi ve bu kampanyada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İlçemizde ve ülkemizin tüm bölgelerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz adına başlatılan kampanyaların destekçisi olmaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için atılan her adıma bizler de katkı sağlamaya hazırız. “dedi. 

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10