Vali Yıldırım Çorlu TSO yönetimini ağırladı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Tekirdağ  Valisi Aziz Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu TSO Y

Tekirdağ 22.11.2018 16:22:00 0
Vali Yıldırım Çorlu TSO yönetimini ağırladı

Çorlu TSO’nun, sanayisi ve stratejik önemi ile Trakya’nın en büyük odası konumunda olduğunu kaydeden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Ticaret ve Sanayi Odaları bölgenin kalkınmasında her zaman lokomotif görevi görmüştür. Bölgemiz ve Ülkemiz için hayırlı olacak her çalışmada üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Bu hususta gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse tüm STK’lar ile ortak hareket ederek çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

BÖLGEMİZE GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİMİZE İNANIYORUM

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; “Çorlu, Trakya ve Türkiye için son derece önemli bir yer. Sanayi hacmi olarak büyük bir ekonomik güçtür. Tekirdağ’da görev yapacak olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyim. Odanız olarak yapmış olduğunuz faaliyet ve hizmetleri yakından takip ediyorum. Görev sürem boyunca hep birlikte ekip ruhu içerisinde bölgemize güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum” dedi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10