Süper Ligde altı karşılaşma oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 9.hafta Pazar günü oynanacak birbirinden zorlu karşılaşmalarla tamamlanacak. Haftaya lider durumda giren Marmaraereğlisi Belediyespor evinde Saray Belediyespor'u konuk ederken, son haftalarda k

23.11.2018 18:47:00 0
Süper Ligde altı karşılaşma oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde heyecan devam ederken, 9.haftada atı karşılaşma oynanacak.

 

LİDER EVİNDE

 

Ligde oynadığı sekiz karşılaşmada altı galibiyet iki beraberlik alarak 20 puanla ilk sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor evinde 16 puanla dördüncü sırada bulunan Saray Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Marmara Ereğlisi Sahası’nda oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. 18 puanla ikinci sırada bulunan Çorlu Kültürspor ise Çerkezköy Doğanspor’un ligden çekilmesinden dolayı haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak.

 

KAPAKLISPOR EVİNDE ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Dört karşılaşmada sekiz puan kaybederek liderin dört puan gerisine düşen Kapaklıspor ise evinde 13 puanla yedinci sırada bulunan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Kapaklıspor’da Teknik Direktör Faruk Kuzu ile yollar ayrılmıştı. Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda ise yeni teknik direktörü Kenan Topçu olarak açıklamıştı. Hafta içinde yeni teknik direktörü ile hazırlıklarını sürdüren Kapaklıspor son yaptığı antrenman ile maç saatini beklemeye başladı.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Son haftalarda aldıkları kötü sonuçları unutturmaya çalışacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Bu hafta evimizde Muratlı Belediyespor’u konuk edeceğiz. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçların ardından zirve yarışında ağır yaralar aldık. Bu haftadan sonra yeni teknik direktörümüz ile yeni sayfa açarak seri galibiyetler alacağız. Rakibimizi mağlup ederek taraftarımız ile barışmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Bu sezon lige yeni yükselmesine rağmen iyi sonuçlar alan 100.Yılspor evinde 9 puanla onuncu sırada bulunan Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. 12 puanla sekizinci sırada bulunan Malkara 14 Kasımspor ise evinde 9 puanı bulunan 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Malkara Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Altı puan ile ligin dibinde yer alan Çorluspor ise evinde 15 puanla beşinci sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak.

 

SARAY SAHASI’NDA OYNANACAK

 

Alt sıraları ilgilendiren önemli karşılaşmada sekiz puanı bulunan Kapaklı Sitespor deplasmanda yedi puanı bulunan Büyükyoncalıspor’a konuk olacak. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

“GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK”

 

Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta evimizde lider Marmaraereğlisi Belediyespor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk ve galibiyeti kaçırdık. Bu hafta ise deplasmanda alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada Büyükyoncalıspor’a konuk olacağız. Rakibimizi mağlup ederek son haftalardaki iyi oyunumuzu sürdürmeyi hedefliyoruz. Sakat oyuncularımız iyileşti. Galibiyetten başka düşüncemiz yok” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10