Nafis Ünal 3. kez güvenoyu aldı

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi 15. Olağan Kongresi'nde seçimlere tek aday ve tek liste ile giren Mevcut Başkan Nafis Ünal 3. kez güvenoyu alarak yeniden başkanlığ

Çerkezköy 25.11.2018 14:41:00 0
Nafis Ünal 3. kez güvenoyu aldı

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi 15. olağan kongresi dün Güneşler Düğün Salonu’nda yapıldı.

 

KONGRE DİVAN BAŞKANLIĞINI YILMAZ MİRZA YAPTI

 

Kooperatif başkanı Nafis Ünal'ın açılış konuşmasıyla başlayan kongre divanın oluşturulmasıyla devam etti. Kongre divan başkanlığına Yılmaz Mirza seçilirken, katip üyeliklere Necmi Küçükkısa, Aydın Koç getirildi. Bakanlık temsilcisi olarak ise Suzan Çelikyakın ve Birlik Temsilcisi olarak da Hüseyin Karaca  hazır bulundu. Divan oluşumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden kongrede faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu, denetim raporu, çalışma raporu ve tahmini bütçe okundu. Tek tek oylamaya sunulan raporlar, oybirliğiyle kabul edildi. 2018-2019 iş yılı tahmini Bütçesiş 23 milyon 325 bin TL olarak kabul edildi. Ardından yönetim kurulu da oy birliğiyle ibra edildi.

 

ORTAKLARIMIZA KAR PAYI DAĞITIMI YAPILACAK

 

Kongrede konuşan S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, "Değerli üyelerimiz kooperatifimizin 2017-2018 iş yılı 7 bin 300 ton ayçiçeği ürünü 140 ton hububat alımı yapmış olup, ürün ödemelerini gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Yine bin 74 ton gübre, 11 ton tohum, 2 bin 500 ton yem-küspe, 65 ton yağ satışı yapılmış olup, birliğimiz imkanları dahilinde gerçekleştirdiğimiz bu hizmetlere her gün yenisini ekleyerek devam etmekteyiz. 2018-2019 iş yılında 4 bin  900 ton ayçiçeği alımında bulunarak ürün ödemeleri tamamen gerçekleştirilmiştir. 2017-2018 iş yılı Olağan Birlik Genel Kurulu'nun ardından siz ortaklarımıza kar payı dağıtımı gerçekleştirilecektir. Siz ortaklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına 2018-2019 iş yılında da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genel kurulumuzun hepimize hayırlı olmasını diliyor saygılar sunarım" dedi.  Nafis Ünal'ın konuşmasının ardından seçimlere geçildi.

 

NAFİS ÜNAL 3. KEZ GÜVEN OYU ALDI

 

Kongreye Mevcut Başkan Nafis Ünal mevcut yönetim kurulu üyeleriyle tek aday tek liste ile seçime girdi.  Seçime katılan 66 üyenin tamamının  oyunu alan Nafis Ünal 3. kez güven oyu alarak yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kurulu asil üyeliklerine,  Orhan Acar, Erkan Şener ve Selami Şirin seçildi. Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine ise Mehmet Bekri, Vahdettin Güre, Hamit Geçgel ve Ahmet Çetin seçildi.

 

ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Seçim sonunda kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Nafis Ünal, " Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de siz değerli ortaklarımıza en iyi şekilde hizmet edeceğimizi bilmenizi istiyorum. Ortaklarımızın ürünlerini daha iyi şartlarda değerlendirmek ve ekonomik menfaatlerini korumak için  her zamanki gibi şeffaf bir şekilde hizmet edeceğiz. Beni ve ekibimi yeniden göreve getirdiğiniz için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10