Kaplan'a bir tepki istifası da Kaynak'tan geldi

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan'ın sosyal medya hesabı üzerinden "İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi çalışmıyor" diyerek eleştirmesinin ardından seçmenden ve ilçe yö

Tekirdağ 27.11.2018 17:09:00 0
 Kaplan

Hüsamettin Kaynak, “Sayın Enez Kaplan göz göre göre kameralar önünde İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin için “Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimiz Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e imza toplanırken yoktu” demesi  bence hem biz parti üyelerine, hem ilçe yönetimine hem de partili seçmenlere saygısızlıktır. Ben sadece partinin üyesi olan bir neferiyim. İmza kampanyasında ilçe yönetimi seferber olduğu gibi biz parti üyeleri bile seferber olduk.  İlçe Seçim Kurulu binasında  ilçe yönetimi partili partisiz vatandaşlarla orada bulundu. Sadece ben 75 arkadaşımın imza atmasını sağladım. Çerkezköy İlçe Başkanımız oradayken Kapaklı ilçe Başkanımız Yusuf Çetin bile bizimle birlikte idi. Cemalettin Turlin başkan için orada yoktu çalışmadı demek çok yanlış. Bayramda bizler evlerimizde keyif çatarken Cemalettin Turlin Başkan ilçe yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Meydanı’nda sabahtan gece saat 23.00'e kadar seçim çalışmaları yaptı. Bunları partili partisiz herkes gördü" dedi.

 

SORUN VARSA ÇÖZERSİN YA DA ÇÖZÜME KAVUŞTURULUR

 

“Milletvekilimiz Enez Kaplan, arkadaşlarımıza çalışmadılar diyemez” diyen Kaynak, Bizler sizlere  oyu sorun çözün diye verdik. Arkadaşlarımıza çalıştıkları halde  kamuoyu önünde çalışma yapmadınız demek  için değil. Arkadaşlarımızın çalışmadıklarını neye dayanarak böyle bir konuşma yaptınız. Eğer bir yanlış varsa gelirsin ilçe teşkilatına yönetimle konuşur sorun varsa çözersin ya da çözüme kavuşturulur.  Arkadaşlarımızdan özür dilemenizi yanlış anlaşılmayı düzeltmenizi Çerkezköy'de İyi Parti’ye size oy verip vekil yapanlar adına talep ediyorum. Ben orada yoktu dediğiniz Çerkezköy İlçe yönetiminin bilgisini size orada olduklarını aşama aşama paylaşırım. Sizlerin bu şekilde ilçe yönetimimizi çalışmıyor yada çalışmadılar demenizi size tepki için iyi parti üyeliğimden istifa ettim" dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10