Çalıştığı hastanenin yemekhanesinde intihar etti

Çerkezköy Devlet Hastanesi yemekhanesinde 15 yıldan bu yana çalışan 46 yaşındaki Nezir Acem girdiği bunalım sonucu hastanenin yemekhanesinde kendisini asarak intihar etti. Arkadaşları tarafından bulunan  Acem has

Çerkezköy 28.11.2018 08:58:00 0
Çalıştığı hastanenin yemekhanesinde intihar etti

Çerkezköy Devlet Hastanesinde  15 yıldır aşçı olarak çalışan 3 çocuk babası Nezir Acem girdiği ekonomik bunalım sonucu intihar etti. Sabah 07.30 sıralarında hastanenin yemekhanesine gelen çalışanlar 46 yaşındaki Nezir Acem’in cansız bedeniyle karşılaştı. Durumun hastane yönetimine bildirilmesinin ardından Acem’e ilk müdahale hemen acil bölümünde yapıldı. Yaklaşık yarım saat boyunca doktorların tüm müdahalesine rağmen Acem hayatını kaybetti.

 

 

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerinde Çerkezköy Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerin ardından çevresinde sakin biri olarak tanınan ve Çerkezköy’de bir lokantada da yemekler yaptığı öğrenilen Nezir Ecem’in ölümüne ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatılırken, soruşturma savcılığı tarafından hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarına da el konuldu. ‘Ölümümden kimse sorumlu değildir. Hakkınızı helal edin’ diyerek not bıraktığı öğrenilen Acem’in naaşı cumhuriyet savcısının ön otopsisinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Acı haberi duyan Acem’in ailesi ve yakınları hastane önünde sinir krizi geçirirken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10