"Belgelerini alıp iş hayatına atılacaklar"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi işbirliğinde Hayat boyu öğrenme projesi kapsamında faaliyete geçirilen Kuaförlük kursunun açılış töreni düzenlendi.

Tekirdağ 28.11.2018 16:10:00 0

Velimeşe Mahallesi’nde gerçekleşen açılışa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

TOPLAMDA 357 SAAT EĞİTİM ALACAKLAR

 

Faaliyete geçirilen kuaförlük kursunda 24 kursiyeri eğitim alacağını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bu Kursiyerlerimiz, saça geçici ve kalıcı şekil verme konularında, çok deneyimli ve başarılı bir eğitmen olan, Miyase Okşan hanımdan eğitim alacaklar. Kursiyerlerimiz, hafta içi her gün 4 saat, haftada 20 saat sürecek olan, 18 haftalık eğitimin sonunda, toplamda 357 saat eğitim alacaklar. 4,5 ay sürecek ve 1 Nisan 2019 tarihinde bitecek olan bu eğitim sonunda, başarılı olan kursiyerlerimiz, belgelerini alacaklar ve iş hayatına atılacaklar” dedi.

 

İNSANA HER ALANDA DOKUNAN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

 

İnsana her alanda dokunan çalışmalar yaptıklarını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Gördüğünüz gibi, Ergene Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalarla,  insanımıza her alanda dokunan, faydalı olan çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Her yıl açtığımız, yaz okulları ile çocuklarımıza, her yıl açtığımız çeşitli kurslarımız ile, Ergenede yaşayan insanımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Biz sadece altyapı, yol, kanal, park yapmıyoruz. Biz insanımızın doğumundan ölümüne kadar her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Ergenede yaşayan insanlarımızın belediyemizden beklentilerini biliyoruz. Biz her zaman insanımız ile beraberiz. Bizden isteklerini taleplerini biliyoruz. Çok yakın bir zamanda, Yeşiltepe Mahallemizde, Beren Bebek Gündüz Bakımevimizi hizmete açacağız. Çalışan Anneler, küçük çocuklarını buraya bırakarak, gönül rahatlığı ile işlerine gidebilecekler. Bunların hiçbiri küçük hizmetler, küçümsenecek hizmetler değil. Biz başkalarının 20 yılda yapamadığı hizmetleri, Ergene’de 4,5 yıl gibi, kısa bir sürede yaptık. İnşallah, yeni dönemde de, yapamadığımız diğer projelerimizi, hayata geçirme imkanı bulacağız” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kursiyerlerin yapmış olduğu saç uygulamalarını incelendi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10