Bisiklet şenliğinde buluştular

Kırklareli Üniversitesi Bisiklet Şenliği, Namık Kemal Üniversitesi'nin katılımıyla düzenledi. 

Tekirdağ 28.11.2018 17:34:00 0
Bisiklet şenliğinde buluştular

TÜB’ün 13. Alt Kurul toplantısında alınan karar gereği bu yıl ilk defa düzenlenen çeşitli sportif faaliyetler kapsamında yapılan şenliğe katılım yoğun olurken, şenlik öncesi düzenlenen törende Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, NKÜ takımına katılımları dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti.

 

ÖNEMLİ BİR FIRSAT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ

 

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür yaptığı konuşmasında, “Emeği geçenlere ve katılımcı üniversitelerin temsilcilerine bu faaliyete iştirak ettikleri için çok teşekkür ederim. Düzenlemiş olduğumuz Bisiklet Şenliğimize Trakya Üniversiteler Birliği’nin beş üyesi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi dahil olmak üzere çok sayıda öğrencimiz katılıyor. Şenliğin üye üniversitelerde eğitim-öğretim gören öğrencilerin birbirleriyle tanışıp, kaynaşmaları ve daha çok sosyalleşmeleri noktasında önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz” dedi.

 

BİR TUR ATILDI

 

Bisiklet turu, İstasyon Caddesi üzerindeki Kırklareli Atatürk Stadyumu önünden başlayarak, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü içerisindeki bir turun ardından stad içerisinde son buldu.

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10