ÇTSO Lisesi masa tenisinde il birincisi oldu

Önceki gün Tekirdağ Atatürk Spor Salonunda 9 kız ve 19 erkek takımının katılımı ile start veren Okul Sporları Masa Tenisi Genç Kızlar-Erkekler il birinciliği turnuvası oynanan müsabakaların ardında

29.11.2018 14:39:00 0
ÇTSO Lisesi masa tenisinde il birincisi oldu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Tekirdağ’da gerçekleştirilen masa tenisi il birinciliği turnuvasını şampiyon olarak tamamladı.

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ÇANAKKALE’DE OLACAK

 

Tekirdağ Okul Sporları Masa Tenisi Genç Kız-Erkekler il birinciliği turnuvası 27-28 Kasım tarihlerinde Tekirdağ Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi. Oynanan müthiş müsabakaların ardından finalde rakiplerini mağlup eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi erkeklerde, Tekirdağ Anadolu Lisesi ise kızlarda il şampiyonu oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ödülleri takdim edildi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencileri 28-30 Aralık tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil etmeye de hak kazandılar.

 

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

 

Turnuvada birinci oldukları için mutlu olduklarını kaydeden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Kahraman “ İki gün süren müthiş müsabakaların ardından sporcularımız turnuvayı birinci olarak tamamlayıp Çanakkale’de 28-30 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek. Ben bütün öğrencilerimizi tek tek tebrik ediyorum. Türkiye şampiyonasında da öğrencilerimiz Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10