Vatandaşlarda 70  milyon hayali başladı

Milli piyango her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı özel çekilişinde 9 milyon artış yaparak 70 milyona  çıkardı. Çerkezköylü seyyar milli piyango satıcıları her yıl yılbaşında old

Çerkezköy 30.11.2018 17:34:00 0
Vatandaşlarda 70  milyon hayali başladı

Milli Piyango'nun 31 Aralık 2019 yılbaşı çekilişindeki büyük ikramiyenin açıklanmasıyla birlikte, vatandaşlar da zengin olma hayalleri kurmaya başladı.

 

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİNE  EN BÜYÜK İKRAMİYEYİ BU YIL KOYDU

 

Çerkezköy’de 24 yıldır seyyar Milli Piyango bayiliği yapan İsmail Garip, “Her yıl Milli Piyango, yılbaşı özel çekilişinde ikramiye miktarını devamlı arttırıyor. Ancak bu yıl ki özel yılbaşı çekiliş ikramiyesi olan 70 milyon en büyük ikramiye. Dolayısıyla ay içinde çekilen normal ikramiyelerin ve diğer özel çekilişlerin bile çok çok üzerinde bir ikramiye.  Bu yıl ki özel yılbaşı özel çekiliş ikramiyesi bir yerde dudak uçuklatıyor. Bu ikramiyeyi tek başına kazanan talihli yaşamı boyunca hayal edip de gerçekleştiremediği her şeyi fazlasıyla gerçekleştirir ve ömür boyu da hiç zorluk çekmeden bir yaşam sürer. Benim temennim özel yılbaşı büyük ikramiyesi olan 70 milyonun benim sattığım bilete isabet etsin" dedi.

 

HERKES İYİ BİR YAŞAM SÜRDÜRMEK İÇİN ŞANS OYUNLARINDA UMUT ARIYOR

 

Günümüzde ekonomik sıkıntı çeken bir çok vatandaşımız günün şartlarına göre çoluk çocuk  iyi bir yaşam sürdürmek için şans oyunlarında beklenti içinde olduklarını ifade eden İsmail Garip; “Özellikle de özel yılbaşı çekilişlerinde  yılbaşı özel ikramiyesinin hem çok daha fazla oluşu hem de büyük ikramiye dışında dağıtılan para miktarının da fazla oluşu  nedeniyle bu vatandaşlar arasında daha da belirgin oluyor ve ilgi görüyor. Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri tam bilet 70 TL, yarım bilet 35 TL ve çeyrek bilet 17.5 TL'den satışa çıktı. Önümüzdeki bir kaç gün içinde taleplerin yoğunlaşacağını tahmin ediyoruz. İnşallah bu özel çekilişte de milli piyangoda umutlarını gerçekleştirmek isteyenlerin umudu olmasını temenni ediyor ve bilet alan herkese bol şanslar diliyorum" diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10