Süper ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 10.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak.  Lider Çorlu Kültürspor evinde 100.Yılspor'u, ikinci sıradaki Marmara Ereğlisi Belediyespor ise deplasmanda Büyükyonca

30.11.2018 18:00:00 0
Süper ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi veren ekipler hafta sonunda önemli deplasmanlara çıkacaklar.

 

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA

 

Geçtiğimiz hafta yeni teknik direktörü ile evinde Muratlı Belediyespor’u farklı geçerek moral bulan Kapaklıspor 19 puanla ligde üçüncü sırada yer alıyor. Kapaklıspor bu hafta ise deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor’a konuk oldu. Pazar günü Ulaş Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Hafta sonunda önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı ‘ Son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarının ardından geçtiğimiz hafta taraftarımız önünde Muratlı Belediyespor’u farklı mağlup etmesini bildik. Bu hafta ise zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak zirve yarışından da kopmak istemiyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Çorlu Kültürspor ise evinde 100.Yılspor’u konuk edecek. Çorlu Kültürspor’un ligde 21 puanı bulunurken, 1100.Yılspor’un ise 13 puanı bulunuyor. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada 13.00’de başlayacak. Geçtiğimiz hafta evinde Saray Belediyespor’a kaybederek ikinci sıraya gerileyen Marmaraereğlisi Belediyespor deplasmanda yedi puanlı Büyükyoncalıspor’a konuk olacak. Pazar günü saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşmada Saray Sahası’nda oynanacak. Üst üste galibiyetler alarak bir anda 19 puana yükselen Saray Belediyespor ise deplasmanda 13 puanla yedinci sırada haftaya giren Muratlı Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Muratlı Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise aynı saatte başlayacak.

 

SİTESPOR HÜKMEN GALİBİYET İLE KAPATACAK

 

Ligde 11 puanla onuncu sırada yer alan Kapaklı Sitespor ise ligden çekilen Çerkezköy Doğanspor karşısında 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekip 1461 Karadenizspor ile Çorluspor onuncu hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Malkara derbisinde ise Sağlamtaşspor ise Malkara 14 Kasımspor karşı karşıya gelecek. Malkara 14 Kasımspor’un 15, Sağlamtaşspor’un ise 13 puanı bulunuyor. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10