Öğe de aday adayı oldu

Genel merkezin ilçe başkanlarının aday adaylığı başvurusuna izin vermesinin ardından İl Başkanlığına  Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunda bulunan Abdullah ÖÄ?

Çerkezköy 30.11.2018 18:50:00 0
Öğe de aday adayı oldu

Göreve geldiği 7 Aralık 2014 tarihinden itibaren Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı görevini yürüten Abdullah Öğe, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olmak için dün görevinden istifa etti.

 

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Dün saat 18.30’da ilçe teşkilatında aday adaylık açıklamasına meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katırken, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylarının programda yer almaması ise dikkatlerden kaçmadı. AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin aday adaylığı için müracaatını yaptığını kaydeden AK Parti Çerkezköy Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ercan Erdoğan “ Kendisi ile çalışmaktan onur duyduğum Abdullah Öğe 4.5 yıldır teşkilatı en iyi şekilde temsil etti. Bu kutlu yolda kendisine başarılar diliyorum. Teşkilat olarak bundan sonra bayrağı daha ileriye taşımak için teşkilat ile birlikte büyük gayret ile çalışacağız. Bu kutlu dava bir kişinin hareketi değildir. Kutlu dava hak davasıdır. Birlik beraberlik içinde taviz vermeden mehter marşı ile belediyeye AK Parti bayrağını dikene kadar canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“SIRAYA BAKMADAN ÇALIŞTIM”

 

Kendisini bu kutlu yolda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Öğe “ Biz teşkilatçıyız. Teşkilat terbiyesi almış insanlarız. Biz teşkilattan habersiz, istişare etmeden hiçbir kararın içinde olmadık. 4.5 yıllık görev süremde teşkilatın başına öne eğdirecek, utandıracak bir pozisyona düşürmedik. 24 Haziran’da milletvekili aday adayı olduğumda sıramıza bakmadan çalıştık. Çerkezköy’ü Tekirdağ’da teşkilat anlamında en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık” diye konuştu.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

 

Öğe “ Bir yola çıktım. Hiçbir görevde kendi başıma nefsi olarak bir göreve talip olmadım. Teşkilat bize ne görev yüklediyse hepsini elimizden geldiğince iyi yapmaya gayret ettik. Biz kendi çıkarımızı hiçbir zaman düşünmedik. Görev verilir ise en iyisini yaparız, verilmez ise üzülürüz dedik. Aday adaylığı müracaatında bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Allah haklarında neyi nasip ettiyse o olsun istiyorum. Biz hep birlikte olacağız ve çalışacağız. Derdimiz Çerkezköy e hizmet etmektir. Kim aday olursa hep birlikte çalışarak bayrağı dikeceğiz dedik.Haksızlık varsa, hizmette adaletsizlik varsa, biz bunların önüne geçeceğiz.Allah’ın izni ile birliğimiz ve beraberliğimiz daim olacak. Çerkezköy Belediyesini kazanacağız. Bize bir görev verilirse en iyisini yapmaya söz verdik. Durmak yok yola devam” dedi.

 

“MHP’Lİ KARDEŞLERİMİZ İLE GÖNÜL BİRLİKTELİĞİMİZ VAR”

 

AK Parti ve MHP’nin Tekirdağ’da ittifak yapıp yapmayacağı sorusunun hatırlatılması üzerine konuşan Öğe “ Genel merkezlerin kararları doğrultusunda hareket edilecektir. Bizim MHP’li kardeşlerimiz ile gönül birlikteliğimiz var. 15 Temmuz darbe girişiminde, 24 Haziran seçimlerinde bunu somut olarak gösterdik. İttifak söz konusu olursa, genel merkezlerimiz ne talimatta bulursa arkadaşlarımız ile canla başla mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10