YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Er, yabancı öğrencilerle buluştu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'ni ziyaret eden Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Rahmi Er, üniversitedeki YÖK Destek Burslu Kosovalı, Makedon ve Arnavut öğrencilerle bir araya geldi.

Tekirdağ 3.12.2018 12:59:00 0
YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Er, yabancı öğrencilerle buluştu

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Rahmi Er, ilk olarak NKÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Rahmi Er, rektörlük ziyaretinin ardından YÖK’ün Destek Bursundan faydalanan Üniversitemizdeki Kosovalı, Makedon ve Arnavut olmak üzere toplam 19 öğrenci ile bir araya geldi.

 

ÖĞRENCİLERE EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

 

YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Rahmi Er; Kosova, Makedon ve Arnavut öğrencilerle ilgili en büyük temennimiz iyi bir eğitim almaları ve mezun olduktan sonra ülkelerinin kalkınmasına katkı sağlamaları. Öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Genel Sekreter Vekili Sedat Sümbül, birim yöneticileri de katıldı.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Prof. Dr. Rahmi Er, son olarak YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Rahmi Er, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ile birlikte üniversitenin akademik yöneticileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10