Tural: Gelecek için umutluyuz

Hafta sonunda evinde Kavaklıspor'u mağlup ederek son üç haftada yedi puan toplayan 1911 Çerkezköy Doğanspor'da yöneticilerden İlhan Tural basın açıklaması gerçekleştirdi. Son haftalarda yakaladÄ

3.12.2018 14:32:00 0
Tural: Gelecek için umutluyuz

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grup temsilcilerimizden 1911 Çerkezköy Doğanspor’un yöneticisi İlhan Tural hafta sonunda Kavaklıspor’u rahat mağlup ettiklerini kaydetti.

 

HEDEF 17 PUAN

 

Dün basın açıklaması gerçekleştiren 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticisi İlhan Tural Kavaklıspor maçını değerlendirdi. Son haftalarda takımın toparlandığını kaydeden Tural “ Evimizde taraftarımızın desteği ile Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor’u üç golle mağlup etmesini bildi. Takım olarak toparlandık. Son üç haftada yedi puan toplayarak üst sıralara tırmanmaya başladık. Son iki haftada da İstasyonspor ve Çanakkale Dardanelspor’u da mağlup ederek ilk devreyi 17 puanla tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

“NEDEN DESTEK YOK”

 

Ligde başarı hedefleyen 1911 Çerkezköy Doğanspor’a tüm kesimin destek olması gerektiğini kaydeden Tural “Biz 1911 Çerkezköy Doğanspor için bütün hemşerilerimizin bu takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Bizi yalnız bırakan üst yöneticilere söyleyeceklerim var. Neden geçen yıl desteklediğimiz takımı bu sezon desteklemiyorsunuz. Bunun cevabını istiyoruz. Önemli olan geleceğimiz olan gençlerimize para kazandırmak mı , yoksa sporu sevdirmek mi ? Size soruyorum hangisi doğrudur. Bizim siyaset ile işimiz yoktur. Biz sadece bulunduğumuz ortamda iyi bir örnek olmak istiyoruz. Hiçbir menfaat beklemeyen bir yönetim olarak bunu başaracağız. Biz Çerkezköy için buradayız. Bizi yalnız bırakan üst yöneticilerdir. Amaç para kazanmak değildi, sporu kazandırmaktır. Çerkezköy bugün daha üst seviyelerde olmalıdır. Niye olmadı diyorsanız yöneticilerimiz egoları, koltuk sevdaları yüzündendir” dedi.

 

“BAŞKAN AKAY DESTEK OLMUYOR”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın kulübe destek vermediğini kaydeden Tural “ Belediye Başkanımız Vahap Akay neden bu kulüpten uzak duruyor ve destek olmuyor. Sanayisi olan bir ilçenin takımına hiç mi destek olmaz. Ticaret ve Sanayi Odasının ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin bu işe el atması gerekiyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın biraz daha duyarlı olmasını istiyorum. Bizim ondan fazla bir beklentimiz de yok. Geçen yıl yaptığı yardımların yüzde 50’sini bu kulübe versin. Belediye kapısında bekleme meraklısı da değiliz. Bu sezon 11 maçımızın hiçbirine gelmedi. Başkan Akay devre arasına kadar bu kulübe 500 milyar versin. Takımı lider yapmazsam belediye meydanında kendisine hesap veririm” dedi.

 

“GALİBİYETLERİMİZE ÜZÜLEN İNSANLAR VAR”

 

Takım olarak kendi yağlarında kavrulduklarını ifade eden Tural “Takımda kaptan Sedat harici hiçbir oyuncuya borcumuz yoktur. Son haftalarda galibiyetler aldıkça üzülen insanların olduğunu görüyoruz. Bu takım küme düşsün diyen çok insanlar gördük. Bu galibiyetlerle merdiven çıkmaya devam edeceğiz.  Eğer cebimde para var kulübü yöneteceğim diyen varsa da hemen devredebiliriz. Bu işi yapacak buyursun gelsin”diyerek tepki gösterdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10