AK Parti'den özel insanlara özel ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri, kadın kolları üyeleri ve gençlik kolları üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde özel insanları unutmadılar.

Çerkezköy 3.12.2018 16:57:00 0
 AK Parti

Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Koç “ Sosyal Politikalar birim başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Dünya Engelliler Günü programı kapsamında en özel annelerimiz adına Kadın Kolları Siyasi Hukuki İşler Başkanımız Neziha Timur ve oğlu Eren’i yönetim kurulu, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları ile ziyaret ettik. Ziyaretin ardından sizleri de ziyaret etmek istedik. Bizler her zaman sizlerle birlik olmaya çalışıyoruz. Sorunlarınızı, dertlerinizi gerekli yerlere ileteceğiz. Biz her zaman yanınızdayız. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nüzü de kutluyoruz” diye konuştu.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

 

Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “ 13 yıl önce kurduğumuz derneğimizde 9 yönetim kurulu üyemiz ile birlikte engelli vatandaşlarımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Onları mutlu etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekip güzel olunca da meyvesi de güzel oluyor. Bugün özel günümüzde bizleri ziyaret edip onurlandırdığınız içinde ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10