"Hepimiz birer engelli adayıyız"

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Şenol Taşçı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması münasebetiyle Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 3.12.2018 17:09:00 0
"Hepimiz birer engelli adayıyız"

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Şenol Taşçı“ Engelli kardeşlerimizin sadece bu günde değil her anında yanında olmaya gayret ediyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Yarınımızın ne olacağını bilmiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmak çok önemli.  Bu kapsamda bütün engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten ötürü Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Şenol Taşçı’ya teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “ Kurulduğumuz ilk günden itibaren 13 yılda bin 445 üyemizi derneğimize kayıt ettirdik. İlk zamanlarda zorlanıyorduk şimdi ise üyelerimiz kendileri gelip üye oluyorlar. Bu dernekte hayat var. Dernek yönetimi olarak üyelerimizi her anlamda mutlu etmeye çalışıyoruz. Hediyeleriniz için de ayrı teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Şenol Taşçı dernek üyelerine çeşitli hediyeler verdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10