Malkara meclisi 9 gündem maddesini görüştü

Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un başkanlığında belediye meclis odasında yapıldı.

Malkara 5.12.2018 14:01:00 0
Malkara meclisi 9 gündem maddesini görüştü

Açılış konuşması, yoklama ve saygı duruşunun ardından  meclis gündem maddelerinin okunması ile başlayan toplantıda Hacıevhat Mahallesi Şehit Selim Vural Caddesi No:133/A da bulunan İşyeri hakkındaki İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından, yapılaşma Plan Notlarına İlişkin İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel Çalıştırılması hakkındaki yazısının görüşülerek Plan ve Bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edilmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Dolu Kadro Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Daha sonra İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Dolu Kadro Değişikliği hakkındaki yazısının görüşülerek Plan ve Bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edilmesinin ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Parselizasyona İlişkin Plan Notu İptali hakkındaki yazısı görüşülerek İmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edildi.

 

PLAN DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDAKİ YAZI GÖRÜŞÜLDÜ

 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Kozyörük 5489 Nolu Parsel Plan Değişikliği hakkındaki yazısının görüşülerek İmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edilmesinin ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 364 ada 2 ve 3 Parselde Yolun Kaldırılması Plan Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edildi. Son gündem maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Müdürlük İhdası hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10