Tekirdağ  Albayrak'la, Çerkezköy Akay'la

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinde partinin adaylarını belirlemeye devam ediyor. CHP Tekirdağ'da Büyükşehir Belediyesinde mevcut başkan Kadir Albayrak, Çerkezköy'de Vahap Akay, Ka

Çerkezköy 6.12.2018 18:16:00 0
Tekirdağ  Albayrak

Cumhuriyet Halk Partisinde Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantıları yapıldı, belirlenen başkan adayları Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından kamuoyuna açıklandı.

 

BÜYÜKŞEHİR’DE ALBAYRAK

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için siyasi partiler belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarını sürdürürken, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi de çeşitli il ve ilçelerdeki başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün toplanırken, MYK’dan geçen belediye başkan adaylık listesi parti meclisinin onayına sunuldu. Yapılan oylamaya göre 2014 yerel seçimlerinde 12-0 yapan CHP’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut başkan Kadir Albayrak, Çerkezköy’de Vahap Akay, Kapaklı’da İrfan Mandalı, Marmaraereğlisi’nde İbrahim Uyan, Malkara’da ise Ulaş Yurdakul yeniden aday olarak gösterildi.

 

ÇERKEZKÖY’DE YENİDEN AKAY

 

Dört buçuk yıl önce Çerkezköy belediye başkanlığını AK Parti'den alan Vahap Akay,  Çerkezköy belediye başkanlığı seçimlerine dört ay kala partisi tarafından aday gösterilmeyecek söylentilerinin aksine yeniden Çerkezköy Belediye Başkanlığına aday gösterildi. Aylardır bu söylemlere adeta kulak tıkayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın adaylığının resmi olarak açıklanmasının ardından nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu oldu. Kendisine telefon ile ulaştığımız Akay, adaylığının Çerkezköy'e hayırlı olması temennisinde bulunarak " Partim tarafından tekrar aday gösterildim. 31 Mart'a kadar 'Sevdamız Çerkezköy' diyerek çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz" diye konuştu. 

 

“YOLUMUZ AÇIK OLSUN”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ milletvekili Dr. Candan Yüceer’de sosyal medya hesabından “ Yolumuz açık olsun. Tekirdağ kazanacak.Parti Meclisimiz Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Malkara Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul, Marmaraereğlisi Belediye Başkanımız İbrahim Uyan’ı tekrar aday gösterme kararı aldı” paylaşımında bulunarak başkan adaylarına başarılar diledi.

 

TEKİRDAĞ’DA 12-0 YAPMIŞTI

 

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Tekirdağ’da 12-0 yapan CHP’li belediyelerden Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak’la yüzde 45.75, Çerkezköy’de Vahap Akay ile yüzde 40.9, Kapaklı’da İrfan Mandalı ile yüzde 47.7,Malkara’da Ulaş Yurdakul ile yüzde 44.9, Marmaraereğlisi’nde ise İbrahim Uyan ile yüzde 47.1 oy ile belediyeleri kazanmıştı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10