Süper ligde 11.hafta heyecanı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 11.hafta Pazar günü oynanacak birbirinden zorlu karşılaşmalarla tamamlanacak. Haftaya lider durumda giren Kapaklıspor evinde 1461 Karadenizspor'u konuk ederken, ikinci sırada yer alan Saray

7.12.2018 15:09:00 0
Süper ligde 11.hafta heyecanı

Tekirdağ Süper Amatör ligde ilk devrenin tamamlanmasına üç hafta kala lider Kapaklıspor evinde 1461 Karadenizspor karşısında üç puan mücadelesi verecek.

 

LİDER EVİNDE

 

Geçtiğimiz hafta rakiplerinin puan kayıplarıyla birlikte tekrar liderlik koltuğuna oturan Kapaklıspor hafta sonunda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. 22 puanlı Kapaklıspor ile 12 puanlı 1461 Karadenizspor arasındaki karşılaşma Kapaklı Sahası’nda oynanacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’de başlayacak.

 

HEDEF GALİBİYET

 

Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “  Geçtiğimiz hafta Çorlu Kültürspor’un evinde mağlup olması ve diğer rakibimiz Marmaraereğlisi Belediyespor ise deplasmandan bir puan ile döndü. Bizde rakibimizi deplasmanda mağlup ederek uzun sürenin ardından liderlik koltuğuna tekrar oturmasını bildik. Bu liderliği bu saatten sonra bırakmayacağımızı söylemek istiyorum. Bu hafta ise evimizde alt sıralardan kurtulmaya çalışan 1461 Karadenizspor’u konuk edeceğiz. Taraftarımızın desteği ile karşılaşmadan da üç puan ile ayrılacağız. Tüm taraftarlarımızı bu karşılaşmaya davet ediyorum” dedi.

 

SARAY BELEDİYESPOR’DAN ZİRVE HESAPLARI

 

Son haftalardaki çıkışıyla birlikte şampiyonluk potasına giren Saray Belediyespor, Ergenegücü Ulaşspor ile karşılaşacak.Pazar günü saat 14.30’da Saray Stadı’nda oynanacak mücadeleye Saray Belediyespor mutlak 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Son 3 haftada 2’si deplasmanda olmak üzere 3 galibiyet alan Saray Belediyespor ligde averajla 2’inci sırada bulunuyor. Ligde oynadığı 10 maç sonunda topladığı 18 puanla Saray Belediyespor’un 4 puan gerisinde 5’inci sırada bulunan Ergenegücü Ulaşspor, Saray’dan puanla ayrılmanın peşinde. Geçtiğimiz hafta Kapaklıspor’a sahasında 2-0’lık skorla boyun eğen Ergenegücü Ulaşspor maçını, çıkış maçı olarak görüyor.

 

EREĞLİ EVİNDE

 

21 puanla üçüncü sırada yer alan Çorlu Kültürspor ise deplasmanda 15 puanla sekizinci sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacak. Malkara Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte dördüncü sıraya kadar gerileyen Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde 13 puanla onuncu sırada yer alan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Ereğli Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da aynı saatte başlayacak.

 

SİTESPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çorlu Kültürspor’u mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken 100.Yılspor ise evinde Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Ligde Kapaklıspor’un 14,100.Yılspor’un ise 16 puanı bulunuyor. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılama ise saat 13.00’de başlayacak. Hafta sonunda zorlu karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçtik. Bu hafta ise zorlu 100.Yılspor deplasmanına çıkacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bizde üst sıralara yükselmek için bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.

 

ÇORLUSPOR GALİBİYET İSTİYOR

 

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorluspor evinde 16 puanla yedinci sırada bulunan Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Ligde Çorluspor’un altı puanı bulunurken, Çorluspor yöneticileri bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp moral bulmak istediklerini kaydettiler. Çorlu Belediyesi Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Büyükyoncalıspor ise Çerkezköy Doğanspor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile tamamlayacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10