Vali Yıldırım'dan Çerkezköy çıkarması

Valiler kararnamesiyle bir süre önce Muş Valiliği görevinden Tekirdağ Valiliğine atanan Aziz Yıldırım,İlk kez geldiği Çerkezköy'de kurumlara çeşitli ziyaretlerde bulunarak bilgi alışverişind

Çerkezköy 7.12.2018 17:48:00 0
Vali Yıldırım

Bugün saat 12.00’de Çerkezköy’e gelen Vali Aziz Yıldırım ilk olarak Çerkezköy Hükümet Konağına geçti. Burada Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yıldırım’a, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş da eşlik etti.

 

 

 

 

ZİYARETLER GÜN BOYU DEVAM ETTİ

 

Kaymakamlık makamında kısa toplantının ardından Vali Yıldırım, kamu kurum müdürlerinden brifing aldı. Gün boyu Çerkezköy’de çeşitli ziyaretlerde bulunan Vali Yıldırım Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Adliyesi’ni, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nü, Pharmactive İlaç firmasını ziyaret etti. Vali Yıldırım 10 Kasım 2012 tarihinde Siirt'in Pervari ilçesinde düşen helikopterde şehit olan Çerkezköy’lü Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un ailesini ziyaret ederek, annesi Nilüfer Hatun Ersoy, babası Mustafa Ersoy ile sohbet etti. Saat 17.45’te Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı da ziyaret eden Vali Yıldırım saat 18.30’da Çerkezköy’den ayrıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10