Metiner İYİ Parti'den aday adayı oldu

Mali Müşavir Gökhan Metiner, İYİ Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. İYİ Parti Tekirdağ İl Teşkilatı'na önceki gün sabah saatlerinde gelen Mali MÃ?

Süleymanpaşa 8.12.2018 17:09:00 0
Metiner İYİ Parti

İyi bir Süleymanpaşa için yola çıktıklarını kaydeden 2 çocuk babası 45 yaşındaki Mali Müşavir Gökhan Metiner, 25 yıldır muhasebe mesleğini yürütüyorum. Tekirdağlı bir kardeşiniz olarak şehrimizin yönetiminde pay sahibi olmak istedim. Ben mali müşavirlik görevini yürütüyorum. Eşim Pınar Pamir Metiner diş hekimi olarak görev yapıyor. 2 erkek evlat sahibiyim. Liderimiz Meral Akşener ile yola çıkan iyiler kervanı durmadan yol alıyor. Partimizin Süleymanpaşa ilçesinde belediye başkan aday adayı oldum. Allah yolumuzu açık etsin. İyi Süleymanpaşa’yı yönetmeye talibiz. Şehrimizin sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. Çözümlerimiz çantamızda. İyi bir ekiple Süleymanpaşa’yı Avrupa şehri yapmak için adım attık” dedi.

 

“İLK SEÇİMDE TEKİRDAĞ’DA  80 BİN OY ALARAK BAŞARILI  OLDUK”

 

Metiner’in başvurusunu kabul eden İl Başkanı Sertaç Alkaya da, “Partimiz Tekirdağ’da girdiği ilk seçimde 80 bin oy alarak bir milletvekili çıkarmıştır. Kısa zamanda bu başarıya imza atan arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. İYİ Parti bir başarıya daha imza atarak yerel yönetimlerde Tekirdağ’ı iyi belediyelerle tanıştıracak. Sayın Metiner’i öncelikle kutluyorum. İlk başvurumuzu aldık. Allah hayırlı uğurlu etsin. İYİ Parti’de aday adaylık süreci başladı” diye konuştu. 

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10