Başkan Akay'ı duygulandıran şiir

Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Emine Demir ve yönetim kurulu ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette 9 yaşındaki Duru Doğa Yıldıranâ

Çerkezköy 12.12.2018 17:34:00 0
Başkan Akay

Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi olarak çocukların daha iyi şartlarda yetişmeleri adına projeler üretmeye çalıştıklarını kaydeden Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Emine Demir, Başkan Vahap Akay’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 

BAŞKAN AKAY’I DUYGULANDIRDI

 

Ziyaretten ötürü teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Çerkezköy Kent Konseyi’nin her türlü çalışmasına destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi yönetiminin ziyaretinde yer alan 9 yaşındaki Duru Doğa Yıldıran’ın kendisi için yazdığı “ Atatürk Sevdalı Başkanım. Çocuğa, gence, yaşlıya yardım edersiniz. Memleket sevdalısı, başkanımızsınız siz. İsteklerimizi, sorunlarımızı dinlersiniz. Memleket sevdalısı Başkanımızsınız siz. Yardımsever, duyarlı, dürüst, başarılı memleket sevdalısı Başkanımızsınız siz” şiiri Başkan Akay’ı duygulandırdı. Başkan Akay minik Duru’ya bu güzel jesti içinde ayrı teşekkür etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10