Ulusan'dan özel öğrencilere özel ziyaret

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Metin Seçkin Ortaokulu'nu  ziyaret etti. Ziyarette Ulusan'a Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş eşlik ederken, Okul M?

Tekirdağ 13.12.2018 17:36:00 0
Ulusan

Ulusan, ziyaret kapsamında Metin Seçkin Ortaokulu Öğretmenler Odası'nda; 5. sınıf öğrencisi İrfan Kaya ve 7. Sınıf öğrencisi Özge Marangoz ve Özge Marangoz'un annesi Okul Aile Biriliği Başkanı Kalbiye Marangoz ile bir araya geldi. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, doğuştan Spina Bifida hastası olan Özge Marangoz'un bir haberini gazetede gördüğünü ifade edip ziyaret etmeye karar verdiğini dile getirerek Spina Bifida ve Hidrosafali hastalığıyla dünyaya gelen İrfan Kaya'yı da ziyaret etti.

 

HEDİYE VERDİLER

 

Herhangi bir talep ve isteklerinin olup olmadığını soran Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte  Özge Marangoz ve İrfan Kaya'ya hediyelerini verdi.

 

DEFALARCA AMELİYAT OLDULAR

 

Spina Bifida hastalığıyla dünyaya gelen 7. sınıf öğrencisi Özge Marangoz 2 yıl tekerlekli sandalye kullanmasının ardından  geçirdiği ameliyatlarla koltuk değneğiyle yürümeye başladı. 12 ameliyat geçiren ve hala fizik tedaviye devam eden Özge Marangoz'un ilerleyen yıllarda tekrar ameliyat olması gerektiği belirtildi.  Doğuştan Spina Bifida ve Hidrosafali hastası olan 5. sınıf öğrencisi İrfan Kaya'nın ise 1 senedir tekerlekli sandalye kullandığı belirtilere daha önce anne kucağıyla okula gidip geldiği kaydedildi. 9 kez ameliyat olan ve fizik tedaviye devam eden İrfan Kaya'nın ilerleyen zamanlarda birden fazla ameliyat geçirme ihtimalinin olduğu kaydedildi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10