Erkılınç yine açtı ağzını, yumdu gözünü

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olduğu günden bu yana sivri çıkışlarıyla kısa sürede Çerkezköy'de bilinen siyasetçiler statüsüne giren Yılmaz Erkılınç, bu defa hem AK

Çerkezköy 13.12.2018 18:17:00 0
Erkılınç yine açtı ağzını, yumdu gözünü

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Şentop, Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’ü olaylara göz yummakla, halkın haklı haykırışlarına kulak tıkamakla itham eden Erkılınç, il başkanı Cüneyt Yüksel’i ve AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları Süleyman Kozuva ve Abdullah Öğe’yi de fetö’cülerle fink atmakla suçlayarak, Çerkezköy Belediyesi’ni kozmik odalarda esnaf düşmanı Akay’a teslim etmekle itham etti.Son dakika aday adaylığı açıklamalarıyla Erkılınç’tan en fazla eleştiriyi alan isimlerin başında gelen Süleyman Kozuva’yı korkaklıkla itham eden Erkılınç, “Neden diğer aday adayları gibi çıkıp kamuoyu önünde en azından bir basın toplantısıyla aday adaylığını açıklama cesaretini gösteremedin? İnsanlara hakaret ederek, insanları küçümseyerek siyaset yapabileceğini zanneden siz zavallılar, insanların sadece aklıyla değil yürekleriyle de dalga geçiyorsunuz. 15 Temmuz kanlı fetö darbesi öncesi fetö’cülerle kol kola gezenlerle kozmik odalarda ne hesaplar yaptığınızı bu halk çok iyi biliyor. Bugün de kapalı kapılar ardında yaptığınız kulislerle sizin gibi olmayan insanları dışlayarak seçim alacağınızı zannediyor, maalesef yanılıyorsunuz” dedi.

 

DİLİMDE DİKEN BİTTİ

 

6 aydır Çerkezköy sokaklarında, basında, halka ve kamuoyuna Çerkezköy’deki kirli oyunu anlatmaya çalıştığını söyleyen Erkılınç “Ama hem dönemin AK Parti il başkanı, hem ilçe başkanı hem de milletvekilleri adeta halkın gerçeklerine gözlerini kapayıp kulaklarını tıkayarak vazifelerini yapmaktadırlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de binlerce seveninin olduğunu, bugüne kadar Çerkezköy’de seçime giren hiçbir şahsiyetin cumhurbaşkanımızın kişisel oylarının üstüne çıkmadığını biliyoruz. Çerkezköy’de bu işe soyunanların siyasi backgroundlarına bir kez daha bakmalarını tavsiye ediyorum. Çok değil 5 yıl önce Çerkezköy’de fetö’nün bayraktarlığını yapan bazı zavallılar, bugün görüyorum ki günah çıkartmak adına reisimizin bayraktarlığına soyunuyorlar. Çerkezköy’de bizi, Ankara’da reisimizi kandırabilirsiniz. Ahrette kimi kandıracaksınız? 15 Temmuz hain darbe girişiminin mimarı fetö’nün Tekirdağ’daki ve Çerkezköy’deki mihmandarlarının kimler olduğunu Hak karşısında susanlar da biliyor, Hak da biliyor.  Çerkezköy’de belediyeyi almak adına çıktığınız bu samimiyetsiz yolun sonu sizler için 1 Nisan’da başlayacak. Gelin, yarın geç olmadan, kişisel menfaat ve çıkar hesabı yapmadan, halkı hiçe saymadan, gücün ve paranın değil Hakkın ve halkın yardımıyla Yılmaz Erkılınç’ın yanında yer alın, bu seçimi alalım. Alalım ki vebalden kurtulalım.  Unutmayın ki geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aynen şu cümleyi kurdu: ‘Partimden kendilerini üstün gören kişiler beni karşısında bulur’. Bu cümle bana söylenmiş bir cümle değil, aksine sizi işaret eden bir cümledir” dedi.

 

ELİNİZİ ODADAN ÇEKİN

 

Erkılınç “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkanı sıfatıyla girdiğiniz seçimde esnaf sizi ÇTSO başkanı olarak seçti. Ama size inanan, size güvenen, size oy veren insanların iradesini 6 ay sonra adeta çöpe atarak kişisel çıkar ve ihtiraslarınız için oda başkanlığından istifa edip sözüm ona belediye başkanlığı hayaline kapıldınız. İstifasını bile kamuoyuyla paylaşamayacak kadar istikrarsız olan Danyeli. Senin sinsi oyunların bu defa tutmayacak. Süleyman Kozuva’yı başkan adayı yapsan dahi başkan yapamayacaksın. Odadan istifa ettiğiniz halde odayı evinizin odası gibi kullanmaktan vazgeçin. İzmit Sapanca’da eğitim adı altında üyelerin aidatlarıyla çekindiğiniz selfielere bir kez daha bakın, elinizi milletin cüzdanından çekip vicdanınıza koyun. Kendinizi çok uyanık, milleti koyun mu sanıyorsunuz? Bizler biliyoruz ki bunların hepsi sinsi bir oyun. Milletin deyimiyle ‘Odadaki eğitim bahane, tatil şahane’” diyerek istifa ettikleri halde Kozuva’nın da Danyeli’nin de odadan çıkmadığını, bunu Çerkezköy esnafına da bir hakaret olduğunu kaydetti. Erkılınç, açıklamasını “Birileri Gelir Dünyayı Değiştirir, Birileri Gelir Çerkezköy'ün Çehresini Değiştirir” sözleri ile noktaladı.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10