Yüksel ev ziyaretlerini sürdürüyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ev ziyaretleri kapsamında vatandaşların istek ve taleplerini de dinlerken, Ergene Belediyesi'nin çalışmalarını anlatıyor.

Ergene 14.12.2018 13:56:00 0
Yüksel ev ziyaretlerini sürdürüyor

Sağlık hizmetinde babasının ücretsiz bir şekilde Ergene Belediyesi tarafından Edirne Tıp Fakültesi hastanesine götürüldüğünü belirten vatandaş, “Bu güzel hizmetten dolayı çok memnunuz, daha önce böyle bir hizmet yoktu, Ergene Belediyesinin kurulmasıyla bu hizmet verilmeye başlandı. Bunu bize vesile ettiğiniz için Allah sizden razı olsun, babamla birlikte Edirne Tıp Fakültesi Hastanesine giden tüm hastalar bu hizmetten çok memnun” dedi.

 

“BU HİZMETİMİZ HALEN DEVAM EDİYOR”

 

Bizim için Ergene’de vatandaşımızın sağlığı çok önemlidir diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Göreve geldiğimiz andan itibaren sağlık alanında 5 bin hastamızı evden aldık tedavisini yaptırdık ve evine tekrar teslim ettik. Bu hizmetimiz halen de devam ediyor, özellikle durumu ağır olan hastalarımıza daha farklı ayrıcalıklar da tanıyoruz. Ergene’de ben her zaman şunu söylüyorum, dişi ağrıyandan da başı ağrıyanda da biz sorumluyuz dedik Ergene’de, bu tezimizi de gerçekleştirmenin mutluluğunu gururunu yaşıyoruz. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin” dedi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10