Yurdakul mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Mahalle ziyaretleri kapsamında  Sağlamtaş, Çınarlıdere, Emirali ve Aksakal mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara'da S.S. Malkara Küçük Sanayi Sitesi'nde

Malkara 16.12.2018 15:46:00 0
Yurdakul mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, cumartesi günü Sağlamtaş, Çınarlıdere, Emirali ve Aksakal mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Yurdakul’a ziyaretlerde; Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

 

YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyaretlerde mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarını dinleyen Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yurdakul, ayrıca mahalle sakinlerini 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de Kardelen Düğün Salonu'nda yapılacak olan Proje Tanıtım Toplantısına davet etti.

 

YURDAKUL, PAZARCILARI DA ZİYARET ETTİ

 

Yurdakul Mahalle ziyaretlerinin ardından Sağlamtaş Mahallesi’nde Cumartesi günleri kurulan mahalle pazarında sergi açan pazarcı esnafını ve Sağlamtaş Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları da ziyaret etti.

 

PROJE TANITIM TOPLANTISINA DAVET ETTİ

 

Mahalle ziyaretlerinin ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,  Malkara’da S.S. Malkara Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de Kardelen Düğün Salonu'nda yapılacak olan Proje Tanıtım Toplantısına davet etti.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10